Sampiyon Takim Kupayi Baskan Fevzi Kiliç'tan Aldi

Sakarya Sampiyonu olan Erenlerspor U16 takimina kupalarini takdim eden Erenler Belediye Baskani Fevzi Kiliç, "Emin olun bizde, kulüp yöneticilerinizde, hocalarinizda sizler kadar heyecanliyiz. Allah’in izniyle sehrimizi Türkiye Bölgesel Sampiyonasinda en güzel sekilde temsil edeceksiniz" dedi.

Sakarya Sampiyonu olan Erenlerspor U16 takimi sampiyonluk kupasini Erenler Belediye Baskani Fevzi Kiliç’in elinden aldi. Sakarya’yi Türkiye Bölgesel Sampiyonasinda temsil edecek olan futbolculari tebrik eden Kiliç, gençlere basari diledi. Sakarya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Baskani Yasar Zimba ise gençleri tebrik ederek basarilarinin devami için temennide bulundu.

"Sizlerle ne kadar gurur duysak az"

Gençlere kupayi teslim eden Erenler Belediye Baskani Fevzi Kiliç, "Genç kardeslerim sizlerle ne kadar gurur duysak az. Emin olun bizde, kulüp yöneticilerinizde, hocalarinizda sizler kadar heyecanliyiz. Insallah turnuvaya bizde gelerek sizleri izleyecegiz. Tekrardan sizleri tebrik ediyorum. Allah’in izniyle sehrimizi Türkiye Bölgesel Sampiyonasinda en güzel sekilde temsil edeceksiniz” dedi.

Kaynak: İHA