Oguz Ceylan Açiklamasi 'Çaykur Rizespor'da 11 Yil Önce Yarim Kalan Hikayem Vardi'

Çaykur Rizespor’un yeni transferlerinden Oguz Ceylan, "Rizespor’da 11 yil önce yarim kalan hikayem vardi. Çok gelmek istedim ve yönetim de transferi tamamladi" dedi.

Çaykur Rizespor, Spor Toto 1. Lig’in 23. haftasinda 4 Subat Cumartesi günü sahasinda oynayacagi Yeni Malatyaspor maçinin hazirliklarini sürdürdü. Mehmet Cengiz Tesisleri’nde, Teknik Direktör Bülent Korkmaz yönetiminde gerçeklestirilen antrenman öncesinde basin mensuplarinin sorularini yanitlayan yeni transferlerden Oguz Ceylan, "Sezona Ankaragücü’nde basladim. Devre arasinda menajerim Çaykur Rizespor’un benimle ilgilendigini söyledi.

Benim Rizespor’da yarim kalan hikayem vardi. Çok gelmek istedim ve yönetim de transferi tamamladi. Iyi ki gelmisim. Yarim dönem Besiktas’tan kiralik olarak gelmistim. Isler istedigimiz gibi gitmemisti. 11 yil sonra tekrardan bu takimda sampiyonluga oynamaktan, insan ister istemez etkileniyor. Buraya geldigimde hiç oynamamistim o yüzden içimde bir heves kaldi. Simdi sampiyonluga gidiyoruz. Sene sonunda bunu basaracagimiza inaniyorum" ifadelerini kullandi.

"Takimda arkadaslik ortami var"

Takimda çok iyi karsilandigini söyleyen Ceylan, "Ben Antalya kampinda takima katildim. Takimda arkadaslik ortami var. Beni de çok iyi karsiladilar. Inanilmaz bir ortamimiz var. Sampiyon olmama gibi bir ihtimal düsünemiyorum. Herkes çok elverisle çalisiyor. Inaniyorum ki sezon sonunda gülen taraf biz olacagiz. Malatya maçinin zor geçecegini düsünüyorum çünkü Eyüpspor galibiyetinin moraliyle geliyorlar. Bizim bundan sonra hiçbir maçi telafi edecek zamanimiz yok. Kalan maçlarimizi çok iyi geçirecegimizi düsünüyorum. Biz, her maça final gözüyle bakiyoruz" seklinde konustu.

Kaynak: İHA