Abdullah Avci Açiklamasi 'Yarisin Içine Her Türlü Girmek Istiyoruz'

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avci, Antalyaspor galibiyetinin ardindan, yarisin içine her türlü girmek istediklerini söyledi.

Spor Toto Süper Lig’in 22. haftasinda sahasinda Antalyaspor’u 2-0 maglup eden Trabzonspor’da Teknik Direktör Abdullah Avci, karsilasmanin ardindan basin mensuplarina açiklamalarda bulundu. Avci, oyunun istedikleri gibi gittigini belirterek, "Oyun istedigimiz gibi gitti. Golü bulduk. Ilk yarinin sonlarinda zaman zaman yasadigimiz sikintilar var. Devre arasina rakip bir pozisyon bularak girdi. Ikinci yariya baslarken mecburen iki degisiklik yaparak basladik. Bartra’nin kasiginda bir sikinti oldu. Abdulkadir Ömür’ün ise basi döndü. Onun için oyun formasyonunda biraz degisiklik yaptik. Tekrar istedigimiz firsatlari yakalayabilmek içindi aslinda. Iki net pozisyon yakaladik. Topa biraz daha fazla sahip olabilirdik. Rakibin önemli ayaklari var, onlar da müsabakanin bir bölümünde topa sahip oldular. Maçi daha önce koparabilirdik" dedi.



"36 maçtir burada maç kaybetmiyoruz"

Oyunun büyük bölümüne sadik kalan oyuncularini tebrik eden Avci, "36 maçtir burada maç kaybetmiyoruz. Bunun en büyük etkenlerinden bir tanesi Trabzonspor taraftari. Bize kosulsuz destek veriyorlar. Trabzonspor’un çok alisik olmadigi son 3 maçta deplasmanda maglubiyetler yasiyoruz. Transfere ihtiyacimiz yok. Onlara ihtiyacimiz var diyorum. 27 aydir bize destek oluyorlar. Sampiyonluklar yasadik, kupalar aldik. Rekorlar kirdik. Herkes mutlu, kazandik. Biz kazanarak devam etmek istiyoruz. Yarisin içine her türlü girmek istiyoruz. Maç kazanmak çok önemli. Türkiye Kupasi ve Konferans Ligi’ni de yüksek enerjide, daha öz güvenli götürmemiz açisindan önemli. Kisa bir süremiz var ve önümüzdeki maça en iyi sekilde hazirlanmaya çalisacagiz" ifadelerini kullandi.

"Trabzonspor Hamsik’ten faydalanmak ister"

Marek Hamsik konusunda ise Avci, "Marek Hamsik hem dünya futbolunun hem Trabzonspor’un en özel oyuncusu ve insani. Yas ilerledikçe bu tarz sakatliklar oluyor, çok iyi profesyonel olmasina ragmen. En son çekilen MR’inda ortalama 4-6 hafta arasinda tedavi sürecine ihtiyaç olacakti. 2-3 günlük izin istedi ben ise 7 gün izin verdim. Öyle oyuncularla çalismak nasip olur mu bilmiyorum. Döndükten sonra ne yapmak istedigiyle alakali olarak biz ona yardimci olacagiz. Karar verecegiz. Trabzonspor ondan faydalanmak ister. Geldikten sonra yemek yiyecegiz, beraber ondan sonra daha saglikli karar verecegiz genel durumu ile alakali olarak" ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA