Tralhao Açiklamasi 'Eksik Duruma Düstükten Sonra Karakter Ortaya Koyduk'

Antalyaspor Teknik Sorumlusu Joao Tralhao, Fatih Karagümrük maçinda eksik kalmalarina ragmen takimin ortaya koydugu karakterle galibiyeti aldiklarini söyledi.

Trendyol Süper Lig’in 15. haftasinda Antalyaspor sahasinda karsilastigi Fatih Karagümrük’ü 2-1 maglup etti. Maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda konusan Antalyaspor Teknik Sorumlusu Joao Tralhao, Antalyaspor’un çok büyük bir oyun karakteri olduguna deginerek, "Geçtigimiz hafta 10 dakikadan fazla kalecimiz olmadan eksik oynadik. Takimimizin orada gösterdigi karakterin ne kadar takim kimligimizi uygun oldugunu geçen hafta vurgulamistik. Yine bugün de hikayesi olan bir maç oldu. Bugün de 45 dakikadan fazla bir süreyi bir kisi eksik oynadik. Karagümrük gibi iyi bir takima karsi bunu yapmak kolay degildi. Ortaya bir karakter ortaya koyduk" diye konustu.



"Rakibi oynatmamaya çalistik"

Oyuna çok iyi basladiklarini kaydeden Tralhao, "Fatih Karagümrük gibi oyuna domine etmek isteyen bir takima karsi bunu yapmanin ne kadar zor oldugunu biliyorduk. Biz oyunu çok iyi bir sekilde kontrol ettik. Onlara karsi iki tane gol bulduk. Oyunun ortalarina dogru rakibimizin üstümüze gelmek isteyecegini özellikle ikinci golü bulduktan sonra onlarin da maça ortak olmak isteyecegini biliyorduk. Topa sahip olmak oyuna hükmetmek bize karsi daha fazla pozisyon yakalamak isteyeceklerdi. Biz de buna karsi agresif bir tavirla her zamanki savunmamizin gerektirdigi sekilde cevap vermeye çalistigimiz anlarda eksik duruma düstük. Eksik duruma düstükten sonra karakter ortaya koyduk. Ikinci yarida toplu bir sekilde dogru savunma yaparak, oyunun genel olarak kontrolünü rakibimize vermemeye çalistik. Rakibimizin baskisindan dolayi savunmada daha fazla kaldik. Bugün takimimi göstermis olduklari karakterden dolayi tebrik ediyorum" ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA