Tekin, 'Onunla Ne Kadar Gurur Duysak Azdir'

Serbest Güres Türkiye Sampiyonasi 92 kg Türkiye sampiyonu olan Alperen Atar, Alapli Belediye Baskani Nuri Tekin’i makaminda ziyaret etti.

Zonguldak’in Alapli Belediye Baskani Tekin, ziyarette yaptigi konusmada, Türkiye sampiyonu olan Alperen Atarla gurur duyduklarini belirtti.

Alperen’in bu basarisi Ilçemizdeki birçok gencimize de örnek olacagini belirten Tekin, “Serbest Güres Türkiye Sampiyonasi 92 kg Türkiye sampiyonu olan Alperen Atar kardesimizi Belediyemizde agirlamaktan mutlu olduk. Alperen’in basarisiyla hepimiz gurur duyduk. Onunu bu basarisi Ilçemizdeki birçok gencimize de örnek olacaktir. Türkiye sampiyonlugu derecesi artik bize yetmez Alperen kardesimizden artik Avrupa ve Dünya sampiyonlugu bekliyoruz. Alapli Belediyesi olarak spora ve sporcularimiza destegimiz bundan önce oldugu gibi bundan sonrada her zaman devam edecektir. Ben Alperen’in ailesine böyle bir evlat yetistirdikleri için tesekkür ediyorum. Onu yetistiren degerli hocalarina da tesekkür ediyorum. Ayrica Üniversite ögrencisi olan Alperen kardesimize hem egitim hayatinda hem de Milli takimda basarilar diliyorum. Onunla ne kadar gurur duysak azdir.” Dedi.

Baskan Tekin, konusmasinin ardindan sampiyon sporcuya çeyrek altin ve onu yetistiren hocasi Yasin Sahin’e plaket takdim etti.

Ziyarette, Alapli Spor Kulübü yöneticileri katildi.

Kaynak: İHA