Miguel Crespo Açiklamasi 'Bu Sene Sampiyonlugu Alabilecegimize Inaniyoruz'

Fenerbahçe’nin Portekizli oyuncusu Miguel Crespo, bu sezon sonunda sampiyonluk alabileceklerine inandigini söyledi. Portekizli futbolcu, takimin Nordsjaelland maçindan sonra iyi bir reaksiyon verdigini belirtti.

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig’in 15. haftasinda deplasmanda karsilastigi Besiktas’i 3-1’lik skorla maglup etti. Maçin ardindan sari-lacivertli takimin Portekizli orta saha oyuncusu Miguel Crespo, basin mensuplarina açiklamalarda bulundu. Galibiyetten ötürü çok mutlu oldugunu aktaran Crespo, “Çok mutluyum. Hem kendi adima hem de takimim adina. Harika performans ile adil sonuç oldugunu düsünüyorum. Hedefimize ulastik” seklinde konustu.



"Nordsjaelland maçindan sonra en iyi sekilde reaksiyon gösterdik"

Danimarka deplasmaninda Nordsjaelland maçinda aldiklari maglubiyetin ardindan iyi bir reaksiyon gösterdiklerinin altini çizen 27 yasindaki futbolcu, “Bizler kendi kalitemizi biliyoruz. Danimarka bir kazaydi. Bu tarz kazalar büyük takimlarin basina gelebilir. Önemli olan reaksiyon göstermekti. Bunu da hem Sivasspor hem de Besiktas karsisinda en iyi sekilde yaptigimizi düsünüyorum” ifadelerini kullandi.

"Oynadigim zaman elimden geleni yapiyorum"

Forma sansi geldiginde elinden gelenin en iyisini yaptigini aktaran Crespo, “Sezon basinda çok süre almiyordum. Gelecek firsati bekledim. En iyi sekilde çalistim. Hem kendime hem çalismalarima inaniyorum hem de hocanin bana güvendigini biliyordum. Firsati geldiginde elimden gelenin en iyisini yaptim. Oynadigimda elimden geleni yapiyorum. Her zaman en önemlisi Fenerbahçe” diye konustu.



“Bu sene sampiyonlugu alabilecegimize inaniyoruz"

Sampiyonluk yarisina da deginen Miguel Crespo, "Iki takim arasinda dengeli bir yaris oluyor. Bu sekilde devam edecek. Galatasaray iyi takim ama kendi kalitemize inaniyoruz, basarabileceklerimizi biliyoruz. Sampiyonlugu bu sene alacagimiza inaniyoruz” degerlendirmesini yapti.

Kaynak: İHA