Mehmet Birinci Açiklamasi 'Bu Takimi Kurtaralim, Çok Üzülüyorum'

Giresunspor Teknik Direktörü Mehmet Birinci, Sakaryaspor maçinin ardindan yaptigi açiklamada, gözleri dolarak, "Bu takimi 1. Lig’e ben çikartmistim. Karda, yagmurda, çamurda ter döktük buralara geldik. Lütfen yalvariyorum bu takima sahip çikin. Siyasilere yalvariyorum, Giresunlu, oranin bir çocugu olarak, takimi kurtaralim, çok üzülüyorum” dedi.

Trendyol 1. Lig’in 15. haftasinda Sakaryaspor, sahasinda karsilastigi Giresunspor’u 3-1 maglup etti. Karsilasma sonrasi düzenlenen basin toplantisinda açiklamalarda bulunan Giresunspor Teknik Direktörü Mehmet Birinci duygulandi. Gözleri dolan teknik adam, “Maçin geneline baktigimiz zaman herhalde puan durumundaki yerlerimizi Sakarya ile degistirmemiz lazim, oynadigimiz futbola göre. Kadromuz çok kisitli, Sakaryaspor’u tebrik ediyorum. Giresunspor’un buralara nasil geldigini ben çok iyi biliyorum. Bu takimi 1. Lig’e ben çikartmistim. Karda, yagmurda, çamurda ter döktük buralara geldik. Erzurum deplasmanina giderken kaza yaptik, otobüsümüz takla atti, ölümden döndük. Bu takimi buralara çikarttik. Buradan Giresun’daki siyasilere ve herkese sesleniyorum; lütfen yalvariyorum, bu takima sahip çikin. Kadromuz kisitli, transferin açilmasi için lütfen siyasiler bize yardim edin. Ben bu topraklarin çocuguyum. Giresunspor, Giresun’un bir markasidir. Bundan baska Giresun’umuzun tutar bir yeri yok, sadece marka” dedi.



“Takimi kurtaralim, çok üzülüyorum”

Birinci, “Emin olun Giresun’daki balikçi Seref, ayakkabi boyacisi Dursun kadar üzülen belki de yoktur. Disaridaki insanlar için, lütfen bu takima sahip çikalim. Yönetimleri elestirmek benim haddim degil ama yönetimlerin yaptigi hatalar bu takimi buralara getirdi. Siyasilere yalvariyorum, Giresunlu, oranin bir çocugu olarak, takimi kurtaralim, çok üzülüyorum” diyerek gözü yasli bir sekilde basin toplantisindan ayrildi.

Kaynak: İHA