Markus Gisdol Açiklamasi '3 Maçtir Üst Üste Kazanip, Harika Bir Hafta Geçirdik'

SAMSUN – Samsunspor Teknik Direktör Direktörü Markus Gisdol, Kasimpasa maçinin ardindan yaptigi açiklamada, ligdeki son 2 maç ve kupadaki galibiyetle birlikte üst üste 3 maç kazandiklari için mutlu olduklarini söyledi.

Trendyol Süper Lig’in 15. haftasinda Samsunspor, sahasinda Kasimpasa’yi 4-2 maglup etti. Maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda konusan Teknik Direktör Markus Gisdol, ligde 2 toplamda 3 maçtir kazandiklari için mutlu olduklarini ifade etti.



“3 maçtir üst üste kazanip, harika bir hafta geçirdik”

Çok önemli bir galibiyet aldiklarini ifade eden Markus Gisdol, “Bu galibiyet dolayisiyla takimimi tebrik ediyorum. Son aylarda oynadigimiz en iyi ilk 30 dakikaydi. Çok fazla pozisyona girip, rakibin pozisyona girmesini engelledik. Daha gitmemiz gereken çok uzun bir yol var. Çalismalarimizi ayni sekilde devam ettirmemiz lazim. 3 maçtir üst üste kazanip, harika bir hafta geçirdik. Maçin sonunda yenilmemesi gereken 2 gol yedik. Sadece 1 gol fark olsa oyuncularimin son düdüge kadar daha iyi konsantre olacagini biliyorum. 4 farkli önde oldugumuz için konsantrasyon kaybina ugradigimizdan son dakikalarda 2 gol yedik. Benim için su anda görünen çerçeve degil, sezon sonunda görünen çerçeve önemli. Bu periyotta yapmamiz gereken; çok çalisip ileri bakmaktir” dedi.

Kaynak: İHA