Manisa'da Okul Sporlari Küçükler Hentbol Müsabakalari Sona Erdi

Manisa Gençlik ve Spor Il Müdürlügü tarafindan organize edilen 2023-2024 Egitim Ögretim Yili Okul Sporlari Küçük Kizlar ve Küçük Erkekler Hentbol Il Birinciligi Müsabakalari tamamlandi.

Manisa Gençlik ve Spor Il Müdürlügü tarafindan organize edilen 2023-2024 Okul Sporlari faaliyet programinda yer alan Okullar arasi küçük kizlar ve erkekler hentbol il birinciligi müsabakalari sona erdi. Çok Amaçli Spor Salonu’nda yapilan müsabakalara kizlarda 7 okuldan 102 sporcu yer aldi. Erkeklerde ise 6 okuldan 89 sporcu katildi.

Kiyasiya geçen mücadelelerin ardindan dereceye giren okullar ise söyle olustu: kizlarda birinci Cemal Ergün Ortaokulu, ikinci Salihli 50.Yil Ortaokulu, üçüncü Çagatay Uluçay Ortaokulu ve dördüncü Köprübasi Yavuz Selim Ortaokulu oldu. Erkeklerde ise birinci Salihli 50. Yil Ortaokulu, ikinci Çagatay Uluçay Ortaokulu, üçüncü Cemal Ergün Ortaokulu ve dördüncü Mesir Sehit Hakan Acarkanli Ortaokulu oldu. Oynanan final maçlari ardindan düzenlenen törende dereceye giren takimlarina madalyalari ve kupalari Okul Sporlari Sube Müdürü Fatih Umut Altinisik, Spor Tahakkuk Sube Müdürü Orçun Sarigül ve Okul Sporlari Il Tertip Komitesi tarafindan verildi.

Il birincisi olan okullar grup müsabakalarinda Manisa’yi temsil etmeye hak kazanan takim oldu.

Kaynak: İHA