Bodrum FK - Tuzlaspor Maçinin Ardindan

Bodrum Futbol Kulübü, Trendyol 1. Lig’in 15. haftasinda konuk ettigi Tuzlaspor ile 1-1 berabere kaldi. Maçin ardindan iki takimin teknik direktörü basin toplantisinda açiklamalarda bulundu.

Trendyol 1. Lig 15. haftasinda Bodrum FK evinde Tuzlaspor’u konuk etti. Karsilasmaya hizli baslayan yesil-beyazli ekip yakaladigi pozisyonlardan yararlanamadi. Her iki takimda girdigi pozisyonlari gole çeviremezken ilk yari golsüz berabere sona erdi. Maçin ikinci yarisina Bodrum FK degisiklikle basladi.

Etkili oyunu sürdüren yesil-beyazli ekip Kenan’la 1-0 öne geçti. Karsilasmanin son dakikalarinda Tuzlaspor, Ahmethan’in golüyle beraberligi yakaladi. Müsabakanin geri kalan dakikalarinda gol olmazken maç 1-1 berabere sona erdi.

Ismet Tasdemir: "Çok iyi niyetli bir takimiz"

Son dakika yenen gol nedeniyle üzgün olduklarini ifade eden Bodrum FK Teknik Direktörü Ismet Tasdemir, "Son dakika gollerinin nasil üstesinden gelecegimizi bilemiyorum. Tek bildigim bir sey var. Çok iyi niyetli bir takimiz. Rakip ceza sahamiza girmeden bir puan alip gitmesi, bizden iki puan çalmasi bizi çok üzdü. Ama yapacak bir sey yok, futbol bu. Bunlar futbolun içinde olan seyler. Mücadele gösteren, kazanmak isteyen oyuncularimi kutluyorum. Ama maalesef çok üzgünüm olmadi, olanla yetinip yolumuza devam edecegiz" diye konustu.

Tuzlaspor Teknik Direktör Bekir Irtegün ise, "Bodrum’da oynamak çok keyifliydi. Geçen hafta galip gelecegimiz maçi berabere bitirmistik. Bu hafta da son dakikada berabere kaldik. Futbolun cilvesi diyelim. Oyun olarak düsüktük ama zaman zaman böyle oyunlar olabiliyor. Iyi takimlarla kritik maçlar oynuyoruz. Alinan bir puan çok degerlidir. Oyuncu kardeslerimi tebrik ediyorum" dedi.

Kaynak: İHA