Bilal Pervanoglu Açiklamasi 'Kirli Ellerinizi Türk Futbolundan Çekin'

Trabzonspor Rota Akçaabatlilar Taraftar Dernegi Baskani Bilal Pervanoglu, ülkede futbolun, sporun sevilmesi için kirli ellerin Türk futbolundan elini çekmesi gerektigini belirterek, baskan Ertugrul Dogan ve yönetim kurulunun bu yolda verecekleri tüm mücadelede yanlarinda olduklarini söyledi.

Trabzonspor Rota Akçaabatlilar Taraftar Dernegi Baskani Bilal Pervanoglu, son olarak Fenerbahçe ile oynanan derbi maçinda VAR hakemi olarak görev alan Mete Kalkavan’in Bandirmaspor - Kocaelispor karsilasmasinda görev almasi sonrasinda TFF ve MHK’ye tepki göstererek, bu kirli düzenin degismesi için mücadele verecek yönetimin sonuna kadar yanlarinda olacaklarini vurguladi.

Pervanoglu, "Bir daha asla maç alamayacak denilen ismin aradan geçen 4 haftada tekrar görev verilmesi kirli düzenin kaniti olmustur. Türkiye de tribünlerin neden bos kaldigi, insanlarin futboldan neden soguduklari ortadadir. Türk futbolunu yönetenlere güven kalmamistir. Bu güven ortaminin tekrar insa edilmesinde bu kisilerin futboldan ellerini çekmedikleri sürece zordur” dedi.

Kaynak: İHA