Bandirmaspor-Kocaelispor Maçin Ardindan

Trendyol 1. Lig’in 15. haftasinda Bandirmaspor sahasinda Kocaelispor’a 3-0 maglup oldu. Maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda iki takimin teknik direktörleri açiklamalarda bulundu.

Karsilasma sonrasi düzenlenen basin toplantisinda açiklamalarda bulunan Balikesirspor Teknik Direktörü Taner Taskin, çok önemli 6 puanlik bir maçi kaybettikleri için üzgün olduklarini söyledi.

Taskin, "Bütün sorumluluk bana ait, geldigimizde 3’te 3 yapan takimin teknik heyeti biziz, 2 maglubiyet 1 beraberlik alan heyet de biziz. Devreye girmemize 2 hafta var, bu maçlarda iyi puanlar alip ligin ikinci yarisina daha iyi baslamak istiyoruz. Oynamasi gereken ilk 11’i sahaya tam anlamiyla süremedigimi gördüm. Yaptigim hamlelerin daha iyi oldugunu gördüm, oyunu dogru okuduk, hamleleri dogru yaptik, fakat ilk 11’i dogru çikartamadik. Burada da bütün sorumluluk bana ait. Oyuncularim ikinci devre maçi kazanmak için ellerinden geleni yaptilar. Üç haftadan beri o kadar çok gol pozisyonuna giriyoruz ama topu bir türlü çerçeveden içeri geçiremiyoruz. Moralimiz bozuk ama bu isin üstesinden gelecegimizi biliyorum. Taraftarimizin önünde böyle bir maglubiyet almak kötü bir sey ama bütün sorumluluk bana ait" dedi.



Saglam: "Bu skor gelecegimiz adina da bizim için olumlu"

Kocaelispor Teknik Direktörü Ertugrul Saglam da Bandirmaspor’la zor bir maç oynadiklarini belirterek, "Oyuncularim üzerlerine düsen görevi yerine getirdiler. Bugün basindan sonuna kadar çok güzel bir maç oynadilar. Zor hava sartlarinda net skorla maçi kazanmak bizim adimiza güzel. Bu skor gelecegimiz adina da bizim için olumlu. Bütün oyuncu kardeslerimizi tebrik ediyorum, Kocaeli’den ve çevre illerden bizi desteklemek için stada gelen bütün taraftarlarimiza çok tesekkür ediyorum. Taraftarlar arasinda her ne kadar çekisme olsa da bugün Türk futbolu adina güzel anlarin yasandigini söyleyebilirim fakat kötü anlar ve çirkinlikler de yasandi. Hakemin maç basindan sonuna kadar aleyhimize vermis oldugu kararlar, kartlardaki tutarsizligi, kirmizi karttaki saçma sapan kararini esefle kiniyorum. Skandal bir kirmizi kart karari verilmistir ve VAR’in da buna müdahale etmemesi bu skandali daha da katlamistir. Ben bu pozisyonun iyice incelenip kirmizi kartin iptal edilmesini yöneticilerimize de söyledim. Böyle saçma bir kirmizi kart ben son dönemde futbolda hiç görmedim. Kirmizi kart yememize ragmen gol yememek bizim için güzel. Bugün ve geçtigimiz maçlarda da aleyhimize çok kararlar verildi.

Bunun son bulmasini istiyorum. Biz sahada rakiplerle yeteri kadar mücadele ediyoruz, bu isi daha fazla lütfen zorlastirmasin. Biz emin adimlarla yolumuzda ilerliyoruz, Allah’in izniyle yolun sonunda Kocaelispor’u sevenlerin 14 yillik hayalini de insallah sonlandiracagiz. Hayatimda bu kadar net bir hakem serzenisinde bulunmamistim ama bugünkü kirmizi kart bizi çileden çikartti. Kirmizi kartin incelenip gereginin yapilmasini istiyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA