Ankara Büyüksehir Belediyesi FOMGET Spor Kulübü'nde Futbolculardan Taraftarlara Çagri

Turkcell Kadinlar Süper Ligi’nin son sampiyonu ve baskentin tek temsilcisi Ankara Büyüksehir Belediyesi FOMGET Spor Kulübü, Süper Lig’de karsilasacagi Besiktas maçinin hazirliklarini Yenikent Osmanli Stadi’nda sürdürüyor. Zorlu karsilasma öncesi Baskentli taraftarlara seslenen FOMGET’in basarili futbolculari, "Bizleri yalniz birakmayin" çagrisinda bulundu.

Ankara Büyüksehir Belediyesi FOMGET Spor Kulübü, Turkcell Kadinlar Süper Ligi’nde 11 Aralik Pazartesi günü Besiktas ile karsilasacak. Ankara ekibi bu zorlu karsilasmanin hazirliklarini Yenikent Osmanli Stadi’nda sürdürüyor. Sampiyonluk hedefiyle antrenmanlarina yogun bir tempo ile devam eden FOMGET’in basarili futbolculari, Ankarali taraftara, "Bizleri yalniz birakmayin" çagrisinda bulundu.

"Süper Lig’de bu sene de sampiyon olmak istiyoruz"

Turkcell Kadinlar Süper Ligi’nde bu sene de sampiyon olmak istediklerini dile getiren FOMGET Teknik Direktörü Siyaset Asgarov, Besiktas maçi öncesi yaptigi açiklamada, "Kadinlar Süper Ligi’nde bu sene yine sampiyon olmak istiyoruz. Ligde bu sene takimlarin kalitesi de artti ve lig bu sene çok zorlu geçiyor. Besiktas maçi hazirliklari da iyi gidiyor. Milli takimda bulunan 12 sporcumuz da döndü ve hep birlikte Besiktas maçina hazirlaniyoruz, rakibimizi iyi analiz ettik. Geçtigimiz sezondan bugüne kadar sahamizda maç kaybetmedik ve bu serinin devam etmesini diliyorum. Taraftarlarimiz bizim için çok önemli kizlarimiz taraftar önünde farkli oynuyor taraftarlarimizin da pazartesi günü statta ilk dakikadan son dakikaya kadar kizlarimizi desteklemesini istiyorum" diye konustu.

Kaynak: İHA