Yozgat Belediyesi Bozokspor Kalesini Gole Kapatti

Bölgesel Amatör Lig 11. Grup’ta sampiyonluk mücadelesi veren Yozgat Belediyesi Bozokspor, kalesini gole kapatti. Yozgat temsilcisi, 12 grubun bulundugu Bölgesel Amatör Lig’de 8 hafta sonunda gol yemeyen tek takim olurken rakip filelere de 18 gol gönderdi.

Bölgesel Amatör Lig 11. Grup’ta Yozgat Belediyesi Bozokspor firtinasi esmeye devam ediyor. Kirmizi-siyahlilar ligde son 8 hafta sonunda 7 galibiyet ve 1 beraberlikle 22 puanla averaj farki ile 12 Bingölspor’un ardindan ikinci sirada yer aliyor. Grubunda sampiyonlugun en büyük adayi olan Bozokspor, çiktigi karsilasmalarda rakip fileleri 18 kez havalandirirken kalesinde ise gol görmedi. 12 grubun bulundugu Bölgesel Amatör Lig’de yoluna yenilgisiz devam eden ve kalesinde gol görmeyen tek takim olan Yozgat Belediyesi Bozokspor, 3. Lige çikmayi hedefliyor. Yozgat Belediyesi Bozokspor’un basarili kalecisi Mücahit Atalay ise, bu sezon rakip takimlarin forvetlerine geçit vermiyor. Kirmizi-siyahli takimin kalesini koruyan Atalay, çiktigi 8 maçta gol yememe basarisi gösterdi. Kirmizi-siyahli ekip hafta sonu deplasmanda oynayacagi Erzincan Ulalarspor maçindan da gol yemeden galibiyetle ayrilarak yoluna devam etmek istiyor.

Kaptan Mustafa Asan: "Sampiyonlugu sehrimize armagan etmek istiyoruz"

Açiklamalarda bulunan Yozgat Belediyesi Bozokspor takim kaptani Mustafa Asan, su ana kadar gol yemeden ligi yenilgisiz sürdürdüklerini söyleyerek, "Ligde namaglubuz, su anda çok iyi gidiyoruz. Çok sükür güzel bir ortamimiz var ve insallah sezon sonu sampiyonlugu görmek istiyoruz. Sampiyonlugu hem camiamiza hem de sehrimize armagan etmek istiyoruz. Çok iyi takimiz hem futbolcu hem de kisilik olarak çok güzel bir takim kurduk. Biz de elimizden gelen her seyi yaparak hedefe ulasmak istiyoruz. Grubumuzda su ana kadar hiç gol yemeyen ve namaglup takimiz. Bununla gurur duymak sevinmek hem benim hem de takim arkadaslarim açisindan güzel bir duygu olduguna inaniyorum" seklinde konustu.



Ahmet Ünver: "Forvet hattindan defans hattina kadar herkesin katkisi var"

Takimin basarisina katki saglayan defans oyuncusu Ahmet Ünver ise, "Son 7 haftadir galibiyet serisi yakaladik, her geçen gün futbolumuzun üstüne koyarak oynadigimiz bir oyun da var. Bu bizi sahada mutlu ediyor ve coskulu bir sekilde oynuyoruz. Su anda bölgesel amatör ligde gol yemeyen tek takimiz. Bu takimin basarisinda forvet oyuncumuzdan kalecimize kadar tüm takimin emegi var. Biz gol yemeden ileriki haftalara kadar bunu tasimak istiyoruz. Bunun içinde çok çalisiyoruz" ifadelerini kullandi.

Kaleci Mücahit Atalay: "Bozokspor kalesini gole kattik, uzun süre böyle devam edecek"

Bölgesel Amatör Ligde 8 hafta sonunda kalesini gole kapatan basarili file bekçisi Mücahit Atalay da, “Bu basari sadece benim basarim degil, basta hocamiz ve teknik ekibimiz ve tüm takim ile birlikte mücadele ederek çok ciddi özveriyle maçlarimizi oynuyoruz. O yüzden bu basari için tüm takim arkadaslarima tesekkür ediyorum. Bana da kariyerimde böyle bir basari yakalatmis oldular. 8 maç oldu, suna kadar gol yemiyoruz, bir müddet daha böyle gidecegini düsünüyorum ve rakipler çok fazla heveslenmesin. Sahaya çikarken sag ayakla disari çikiyorum, hayatim boyunca hep Rüstü Rençber’i örnek aldim. Bu unvanda tek kaldigimiz için rakiplerde artik daha motive olacaklar bize karsi. Biz Bozokspor kalesini gole kapattik, uzun sürede böyle devam edecek ve kimse heveslenmesin.” ifadelerine yer verdi.

Teknik direktör Can Güven: "Sampiyonluk istiyoruz"

Bölgesel Amatör Ligde namaglup bir sekilde yollarina devam ettiklerini belirten Yozgat Belediyesi Bozokspor’un Teknik Direktörü Can Güven ise hedeflerinin sampiyonluk oldugunu söyledi.

Güven, Süper Lig, birinci lig, ikinci lig, üçüncü lig ve bölgesel amatör lig takimlari içinde gol yemeyen tek takim olarak yolumuza devam ediyoruz. Tüm oyuncularimi emeklerinden dolayi tebrik ediyorum. Bu bir takim oyunu hep beraber savunma ve hücum yapan kompakt oynayan bir takimiz. Tecrübeli oyunculardan kurulu bu sene Yozgat Belediyesi Bozokspor takimimiz. Biz de futbolcu arkadaslarimiza basarili olmalari, sampiyon olmalari için yardimci olmaya çalisiyoruz. Bu sehrin beklentilerinin farkindayiz. Sehir, yönetim, futbolcular sampiyonluk istiyor. Hep beraber kenetlenerek büyük bir aile olarak herkesin enerjisi ve sinerjisiyle bu mutlu tabloyu da sezon sonu yakalamak istiyoruz" diye konustu.

Kaynak: İHA