Enis Destan Açiklamasi 'Böyle Giderse Insallah Her Sey Güzel Olacak'

Trabzonspor’un basarili oyuncusu Enis Destan, Ahlatci Çorum FK’ya daha fazla gol atabileceklerini belirterek, “Bunun eksiklikleri hafta içi çalisarak önümüzdeki maça hazirlanacagiz” dedi.

Ziraat Türkiye Kupasi 4. Tur maçinda Trabzonspor sahasinda Ahlatci Çorum FK’yi 3-1 maglup ederek adini bir üst tura yazdirdi. Maçin ardindan basin mensuplarina açiklamalarda bulunan Enis Destan, hedeflerinin kupa oldugunu kaydederek, “Kupa bizim hedefimiz. Sahaya bunun için çiktik. Galip geldik. Daha fazla da atabilirdik. Bunun eksiklikleri hafta içi çalisarak önümüzdeki maça hazirlanacagiz. Öncelikle burada çok maç oynayarak gol kralliklari yasamak istiyorum. Hocam sans verdigi sürece elimden gelenin en iyisini yapmaya çalisiyorum. Böyle giderse insallah her sey güzel olacak” seklinde konustu.

Polonya’ya gelisimi için gittiginin altini çizen Destan, “Polonya’ya gittim. Gelisimim için gittim. Planli ve programli bir seydi. Geliserek buraya gelip maç oynayabilmekti. Bunu da yavas yavas yapiyorum. Insallah devam edecek. Ayri bir parantez de Trabzonspor taraftarina. Onlari çok seviyorum, onlarin da beni sevdigini biliyorum. Bizi desteklemeye devam etsinler” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA