Abdullah Avci Açiklamasi 'Bizim Için Ulasilabilir En Gerçekçi Hedef Avrupa Kupalarina Katilmak'

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avci, Türkiye Kupasi’nda Trabzonspor’un her zaman favori oldugunu belirterek, en gerçekçi hedeflerinin Avrupa kupalarina katilmak oldugunu söyledi.

Ziraat Türkiye Kupasi 4. Tur maçinda sahasinda Ahlatci Çorum FK’yi 3-1 maglup eden Trabzonspor’da Teknik Direktör Abdullah Avci, rakibin oyun felsefesinden ödün vermedigini belirterek, "Zaman zaman istediklerimizi dogru uyguladik. Zaman zaman da topa sahip oldugumuzda çalistigimiz çözüm noktalariyla ilgili birkaç organizasyon vardi. Hatta ilk gol buradan oldu, ikinci gol de buna benzer oldu" dedi.

Trabzonspor’un daha önce 9 kez kupayi müzesine getirdigini belirten Avci, "Trabzonspor her zaman favoridir. Bugün buna kazanarak baslamak bizim için önemli ve degerliydi. Geçen hafta kaybettigimiz maçtan sonra bu maç bizim için bir pansumandi. Kazandik. Eksikler var. Geldigim günden itibaren 6 lig, 1 kupa maçi oynadik. Oyun kalitesini ve oyuncu kalitesini artirmamiz gerekiyor. Bunu hizli bir sekilde yapmamiz gerekiyor. Bu sene itibariyla Trabzonspor için gerçekçi ve ulasilir hedef Avrupa kupalarina katilmak. Türkiye Kupasi’nda final oynamak. Maçlar kazanirken de bunlari söylemistim. Devre arasi ve sezon sonu itibariyla hazirliklarimiz olacak" ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA