Feyyaz Uçar Ile Samet Aybaba, Besiktasli Futbolcularla Bulustu

Besiktas’in yeni yönetiminde Futbol Sube Sorumlusu ve Futbolu Temsilen Basin Sözcüsü olan Feyyaz Uçar ile Futbol Takimlari Genel Koordinatörü Samet Aybaba, BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde Teknik Direktör Riza Çalimbay, teknik ekip ve futbolcularla bir araya geldiler.

Besiktas Futbol Sube Sorumlusu Feyyaz Uçar ile Futbol Takimlari Genel Koordinatörü Samet Aybaba, siyah-beyazli futbolcular ve Teknik Direktör Riza Çalimbay ile görüstü. Feyyaz Uçar, ziyaretin ardindan yaptigi açiklamada, “Mazbatamizi aldiktan sonra ilk isimiz Ümraniye’ye giderek takimimizla bir araya gelmek oldu. Hocamizin ve futbolcularimizin yanindayiz. Eski basarili günleri tekrarlamak istiyoruz. Takimimiza basarilar diliyoruz” diye konustu.

Kalbinin her daim futbol takimiyla oldugunu ifade eden Samet Aybaba, ”Hocamiza ve futbolcularimiza destege geldik. Her zaman takimimizin yanindayiz. Her Besiktasli gibi performanslarin yükselmesini ve takimin belli bir seviyeye gelmesini istiyoruz” dedi.

Görüsmenin ardindan Teknik Direktör Riza Çalimbay ise sunlari söyledi:

“Feyyaz Uçar ve Samet Aybaba ile yeniden bir araya gelmekten dolayi mutluyum. Geçmis dönemde birlikte çok güzel isler yaptik. Insallah yine birlikte güzel isler yapariz.”

Kaynak: İHA