Servet Çetin Açiklamasi 'Kaliteli Ayaklarla Isi Çözdüler'

Sivasspor Teknik Direktörü Servet Çetin, Fenerbahçe maçi sonrasi, “Bugünün özeti kaliteli ayaklarla isi çözdüler. 4-1’lik bir skor yansiyacak bir oyun yoktu” dedi.

Trendyol Süper Lig’in 14. haftasinda Fenerbahçe ile deplasmanda karsilasan Sivasspor, sahadan 4-1 maglup ayrildi. Mücadele sonrasi düzenlenen basin toplantisinda konusan Sivasspor Teknik Direktörü Servet Çetin, “Maç öncesi önde karsilayacagiz, zaman zaman baski yapacagiz demistim. Fenerbahçe içeride oynamasina ragmen geriden oynamasina izin vermedik. Uzun topa zorladik. Kaliteli ayaklar ortaya çikinca golleri buldular. 2. yari iyi basladik. Önde baskilarla topu kazandik golü de bulduk. Çok basit bir gol yedik, bugünün özeti kaliteli ayaklarla isi çözdüler. 4-1’lik bir skor yansiyacak bir oyun yoktu. Üzgünüz. Bugün hiç birinci bölgeye yaslanmadik. Bu bizim adimiza sevindirici bir olay ama basit hatalarla gol yedik bu da bizim için handikap” ifadelerini kullandi.

Müsabakanin hakemi ile ilgili sorulan soruya Çetin su yaniti verdi:

“Ufak ufak da olsa maalesef dokunuyorlar, net bir sekilde pozisyonlara bakmadim. 0-0 iken penalti pozisyonu var. Yapacak bir sey yok. Kizginim, agzimdan kötü seyler çikabilir. Kaybettik, bahane olarak görecek insanlar o yüzden bakip degerlendirecegiz.”

Kaynak: İHA