Gökhan Karagöl Açiklamasi 'Biz VAR'da Hakem Var Mi Yok Mu Merak Ediyoruz'

Sivasspor Kulübü Basin Sözcüsü Gökhan Karagöl, Fenerbahçe maçinin ardindan yaptigi açiklamada mücadelenin hakeminin genel olarak takdir haklarini Fenerbahçe’den yana kullandigi söyleyerek, “Biz VAR’da hakem var mi yok mu merak ediyoruz” dedi.

Trendyol Süper Lig’in 14. haftasinda Sivasspor, deplasmanda Fenerbahçe’ye 4-1 maglup oldu. Mücadelenin ardindan Sivasspor Basin Sözcüsü Gökhan Karagöl, basin mensuplarina açiklamalarda bulundu. Bu gecenin futbol adina kara bir gece oldugunu aktaran Karagöl, “Açik bir sekilde durum 1-0 iken penaltimiz verilmedi. 2-1’i yakaladiktan sonra oyunun üstünlügünü sagladik ama sonrasinda defans oyuncumuza yapilan faul neticesinde 3. golü yedik. Biz VAR’da hakem var mi yok mu merak ediyoruz. Biz bu VAR’in ismini degistirelim ve adini yok yapalim. Bu pozisyonlari nasil degerlendiriyorlar anlamiyorum. Fenerbahçe’nin pozisyonunda hakemin penaltiyi görüp ofsayti görmemesi de çok manidar. Biz elimizden geleni yapmaya çalisiyoruz. Maçin neticesi önceden mi ayarlaniyor anlamiyoruz. Türk futbolunun adina ne yapmamiz gerekiyorsa yapiyoruz. Maalesef futbolun paydaslari üzerine düsen görevi yapmiyorlar." seklinde konustu.



“Bundan sonra VAR’i degil, yoku konusacagiz"

Mücadelenin hakeminin genel olarak takdir haklarinin Fenerbahçe’den yana kullandigini vurgulayan Karagöl, "Takimimizin performansindan memnunduk. Geriye düstük ama hoca penaltiyi verse her sey farkli olacakti. Top o zaman da hep bizdeydi. Devreye giren hakem, oyunu çevirdi ve bizim oynamamiza gerek kalmadi. Maçi tek bir standartta yönetmedi. Hiçbir sey yapamayiz. Burada oynar oynar gideriz. Yapacak bir sey yok. Ben aslinda Türk futbolu için üzülüyorum. Bundan sonraki haftalarda ne kadar yorum yapsak da maalesef bu düzen böyle devam edecek. Bundan sonra VAR’i degil, yoku konusacagiz" ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA