Fred Açiklamasi 'Sakatliktan Döndügüm Için Çok Mutluyum'

Fenerbahçe’nin Brezilyali futbolcusu Fred, Sivasspor maçinin ardindan yaptigi açiklama, her maçi kazanmak için oynadiklarini söyleyerek, “Sakatliktan döndügüm için çok mutluyum” dedi.

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig’in 14. haftasinda evinde Sivasspor’u 4-1 maglup etti. Mücadelenin ardindan Fenerbahçe’nin basarili futbolcusu Fred, basin mensuplarina açiklamalarda bulundu. Galibiyetten dolayi çok mutlu oldugunu söyleyerek sözlerine baslayan Fred, “Zor bir dönemden geçiyoruz. Özellikle aldigimiz son maglubiyette bizler için kolay degildi. Kendi aramizda konustuk. Tekrardan bir cevap vermemiz gerektigini söyledik. Iyi bir dönüs yaptigimizi düsünüyorum. Çok mutluyum sonuçtan dolayi. Sakatliktan döndügüm için çok mutluyum. Benim için kolay 1 ay olmadi. Üstesinden gelmeyi basardim. Saglik ekibimizin de yardimiyla. Onlara da çok tesekkür ediyorum. Simdi yapmam gereken çalismalarimi en iyi sekilde sürdürüp bir an önce yüzde yüzüme ulasmak” seklinde konustu.



“En kisa sürede yüzde yüzümü göstermek için elimden geleni yapiyorum”

Sakatlik sürecinde her gün çok fazla çalistigini aktaran Fred, “Tedavimi gördüm. Doktorumuzun ve saglik ekibimizin bana yaptigi tedaviyi en iyi sekilde uyguladim. Tabi ki benim için iyi bir süreç degildi. Bu tür süreçler psikolojik olarak oyuncuyu sarsabiliyor. Sahada takiminizin yaninda olmak istiyorsunuz ama ben bunu yapamadim. Bu benim için kolay olmadi. Üstesinden gelmeyi basardim. Iyi bir maç çikardigimi düsünüyorum. Takimim da iyi bir performans sergiledi. En kisa sürede yüzde yüzümü göstermek için elimden geleni yapiyorum” ifadelerini kullandi.

“Taraftarin, yaninizda oldugunu bilmeniz daha çok güç veriyor”

Taraftarlarin desteginin her zaman çok önemli oldugunun altini çizen Brezilyali futbolcu, “Bu süreçte sosyal medyadan bana çok büyük destek oldular. Her gün mesaj attilar. Bir an önce sahalara dönmemi istediklerini belirttiler. Bu seyler sizi mutlu ve motive ediyor. Yaninizda oldugunu bilmeniz daha çok güç veriyor. Sahada bu destegi en iyi sekilde hissediyoruz. Taraftarlara da tesekkür etmemiz gerekiyor. Ben onlara çok tesekkür ediyorum. Verdikleri destekten dolayi çok tesekkür ediyorum. Bu sekilde yola devam etmemiz gerekiyor. Bu sekilde güzel seyler basarabiliriz” diye konustu.



“Her maçi kazanmak için oynariz. Çünkü biz Fenerbahçe’yiz”

Oynadiklari her maçi kazanmak ve 3 puan almak için sahaya çiktiklarini söyleyen 30 yasindaki futbolcu, “Rakiplerimizden bagimsiz olarak. Her maçi kazanmak için oynariz. Çünkü biz Fenerbahçe’yiz. Rakibimizin de çok iyi kaliteli bir ekip oldugunu biliyoruz. Maç onlarin sahasinda oynanacak ama biz karsilastigimiz tüm zorluklarin üstesinden gelmek için savasacagiz. Tek istegimiz bu. Sampiyon olmak istiyorsak o maçi kazanmamiz gerekiyor” dedi.



“Takimimizdaki her oyuncu kaliteli”

Takimda birçok önemli futbolcu oldugunu ifade eden Fred, “Pek çok anahtar diyebilecegimiz kaliteli oyuncu var. Sadece benim eksikligimi hissetmedi takim. Bu süreçte baska önemli sakatliklar da oldu. Bu oyuncularin da önemli oyuncular oldugunu söyleyebiliriz. Takimimiz genel olarak bunun eksikligini hissetmistir. Takimimizdaki her oyuncu kaliteli. Puan kaybettigimiz süreç hepimiz için zor oldu. Çalismalarimizi en iyi sekilde sürdürmeye devam edecegiz. Umarim sakat oyuncular da toparlarlar ve iyilesirler. Takimimiz eskisi gibi hep birlikte yoluna devam eder” diyerek sözlerini noktaladi.

Kaynak: İHA