Erciyes'te Gece Kayagi Basladi

Dünyanin en ünlü kayak merkezlerinde yapilan gece kayagi, Erciyes’te de özel olarak aydinlatilan pistte tatilcilere kesintisiz kayak deneyimi sunuyor. Geçtigimiz günlerde kayak sezonunu baslatan Erciyes’te, gece kayagi da start aldi.

Türkiye’nin en gelismis kis sporlari merkezi haline gelen Erciyes, kayak severlere gece gündüz demeden kesintisiz kayak yapma imkani sunuyor. Erciyes’te gece boyunca çalisan teleferik sayesinde tatilciler karin tadini doyasiya çikariyor. Kis sezonu boyunca her hafta cuma ve cumartesi günleri; sömestr tatili boyunca ise her aksam düzenlenen gece kayagi etkinligine tatilciler yogun ilgi gösteriyor. Kayak severler eksi 15 dereceye varan havada, beyaz örtü üzerinde yanan varil atesi çevresinde isinirken, kendilerine Erciyes A.S. tarafindan hazirlanan ’sicak sira’ ikram ediliyor.

Erciyes Kayak Merkezi, gece kayaginda yerli ve yabanci turistlerin açik olan teleferiklerle gecenin karanliginda dagin tepesine dogru yol almak, gökyüzünde isil isil parlayan yildizlarin nefes kesen manzarasi altinda kayak 8-yapma imkani sunuyor.

Kaynak: İHA