Hasan Arat Açiklamasi 'Serdal Adali Kardesimdir, Ebediyete Kadar Öyle Kalacak'

Besiktas’ta yapilan olaganüstü seçimli genel kurulda 7 bin 271 oy ile siyah-beyazli kulübün 35. baskani olan Hasan Arat, seçim sürecindeki rakibi Serdal Adali ile ilgili, “Adanali canim kardesime gösterdigi centilmence mücadeleden dolayi tesekkür ederim. Serdal Adali’ya ‘kardesim’ dedim. Evet kardesimdir ve ebediyete kadar kardesim kalacaktir. Serdal Adali büyük Besiktaslidir. Bunu herkes böyle bilmeli” dedi.

Besiktas’ta olaganüstü seçimli genel kurul toplantisi sona erdi. Akatlar Spor Kompleksi’nde yapilan genel kurulda 7 bin 271 oy alan Hasan Arat, siyah-beyazli kulübün 35. baskani oldu. Oy sayiminin tamamlanmasinin ardindan açiklamalarda bulunan Hasan Arat, seçimdeki rakibi Serdal Adali’ya centilmen mücadelesinden dolayi tesekkür ederek, “Öncelikle yanimda olan destegini bir gün esirgemeyen beni derleyip toparlayan kiymetli esime, canim kizima, canim ogluma, tesekkür ederim. Bu yolda beni yalniz birakmayan degerli kongre üyelerimiz, gençlerimiz, kadinlarimiz, çocuklarimiz, is insanlarimiz, taraftarlarimiz, yönetim kurulu arkadaslarima tesekkür ediyorum. Bu yol Besiktaslilarin yolu diyerek gerek yurt içi gerek yurt disindan kongreye gelemeyen desteklerini hissettigim degerli Besiktaslilara, buraya gelip sabrederek gitmeyen, insan üstü gayret gösteren delegelerimize cani gönülden tesekkür ederim. Adanali canim kardesime gösterdigi centilmence mücadeleden dolayi tesekkür ederim. Serdal Adali’ya ‘kardesim’ dedim. Evet kardesimdir ve ebediyete kadar kardesim kalacaktir. Serdal Adali büyük Besiktaslidir. Bunu herkes böyle bilmeli” seklinde konustu.



"Bana bu onuru yasatan canim Türkiyem ve canim Besiktasima tesekkür ediyorum”

Adaylik sürecinde birlikte çalistigi ekibine tesekkür eden Arat, su ifadelere yer verdi:

“Taraftarimiza sesleniyorum, herkese kollarimizi açiyoruz. Hep birlikte büyük Besiktas’in hedeflerine ulasacagiz. Gençlerimize sesleniyorum. Besiktas size daha yakin olacak. Çocuklarimiza sesleniyorum; Besiktasli olmaktan gurur ve heyecan duyacaksiniz. Kadinlarimiza sesleniyorum; Besiktas’ta öncelik sizin olacak. Daha fazla kadin kongre üyesi ile kadin taraftarimiz olacak. Derneklerimize sesleniyorum; artik sizlerle bir bütünüz. Burada görev alan herkes çok yoruldu. Herkesin emeklerine tesekkür ediyorum. Bu yola yalniz çikmadim. Çalisma arkadaslarim, ilk günden itibaren inanan camia üyelerine bana ve yönetim kurulu üyelerine, inanan, zor sartlarda çalisan arkadaslarima, kulüp çalisanlarimiza, basinimizin degerli temsilcilerine tesekkür ediyorum. Bugün benim hayatimda çok önemli tesadüflerin oldugu bir gün. Genç insan 1977’de 46 yil önce girdigi muhtesem camianin ferdi olarak hayaller kuruyor. Formaniz buradaki müzede duruyor. Seba’nin ikinci baskani oluyorsunuz. Allah size bugün sanli Besiktas’a baskan olmayi nasip ediyor. Hayallerinizi ertelemeyin, hedefleriniz olsun. Bu hedefler için dürüst çalisin. Çok çalistik, devam edecegiz. Son olarak en kisa zamanda büyük Besiktas tüm bireylerini Anitkabir’e Atamizin huzuruna gidecegiz. Bana bu onuru yasatan canim Türkiyem ve canim Besiktasima tesekkür ediyorum. Yolumuz açik sansimiz bol olsun.”

Kaynak: İHA