Emre Belözoglu Açiklamasi '2 Puani Kaçiran Tarafin Biz Oldugumuzu Düsünüyorum'

Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoglu, evlerinde 1-1 berabere biten Besiktas maçi sonrasinda, “2 puani kaçiran tarafin biz oldugumuzu düsünüyorum” dedi.

Ankaragücü, Trendyol Süper Lig’in 14. haftasinda Ankara’da Besiktas ile 1-1 berabere kaldi. Maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda degerlendirmelerde bulunan Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoglu, “Maç boyunca kendilerini destekleyen MKE Ankaragücü taraftarlarina tesekkür ederek söze basladi.

Belözoglu, "Taraftarimiza 3 puani armagan etmek en büyük istegimizdi. Büyük fotografa bakildiginda oyuncularim bence istediler. 2 puani kaçiran tarafin biz oldugumuzu düsünüyorum. Karsimizda çok degerli ve önemli oyunculara sahip büyük bir takim var. 1 puan beni hiçbir zaman mutlu edecek bir gerçek olmadi hayatimda. Kazanan-kaybetmeyen kimlige ulasmak adina yarim da olsa bir adim olarak görüyorum bunu" degerlendirmesinde bulundu.

Son dönemde kendisinin ’Fenerbahçeliyim’ seklinde verdigi demece iliskin yöneltilen soruyu yanitlayan Belözoglu, "Bu ülkede ben 16 yasimdan bu yana elestiri aliyorum. Çok büyük iftiralarla da karsi karsiya kaldim. Fenerbahçeliyim, bir gün Fenerbahçe’ye karsi hangi takimda olursam olayim, bunu Basaksehir’de de yaptim, burada da Allah’in izniyle yapacagim. Benim ekmegini yedigim ve benden bir seyler bekleyen bir camia var. Ben Ankaragücü’nün basarisi için karsima kim çikarsa çiksin elimden geleni yapmaya devam edecegim. Türkiye’de maalesef ki popülist bir yapi var. Algiyi yönetmek isteyen bir yapi var. Ben hiçbir zaman onlarin oyuncagi olmadim. Benim için bir gerçek var, futbol ve futbola hizmet etmek. Fenerbahçe’nin çok önemli dönemlerinde futbolcusu oldum, teknik direktörlügünü yaptim, sportif direktörlügünü yaptim. Fenerbahçeliyim demekten de hiçbir zaman geri durmam. Ama Ankaragücü-Fenerbahçe maçinda Ankaragücü’nün kazanmasi için her seyi ortaya koyarim" diye konustu.

Kaynak: İHA