Kars 36 Spor, Kireçhane Spor'dan Puan Almanin Hesaplarini Yapiyor

Kars 36 Spor, deplasmanda oynayacagi Trabzon Kireçhane Spor karsilasmasindan puan çikarmanin hesaplarini yapiyor.

Bölgesel Amatör Ligi 10’uncu grup takimlarindan Kars 36 Spor hafta sonu deplasmanda karsilasacagi Kireçhane Spor karsilasmasi hazirliklarini sürdürüyor.

Teknik Direktör Mikail Üzümcü, nezaretinde hazirliklarini Halitpasa Sentetik Saha’da yapan yesil beyazli ekipte, moraller yerinde olmasi dikkat çekti. Antrenmanda futbolcularin istekli ve hirsli olmasi ise yönetim ve teknik heyeti sevindiriyor.

Son 2 hafta zorlu takimlarla oynayacaklarini ifade eden Teknik Direktör Mikail Üzümcü, “Son 2 haftaya giriyor. Bu hafta deplasmanda Trabzon Kireçhane Spor ile oynayacagiz. Son hafta ise kendi saha ve seyircimiz önünde 1926 Bulancak Spor karsilasacagiz. Bu 2 karsilasmayi kazanarak devreyi kapatmak istiyoruz. Takim olarak bunun bilincindeyiz. Kars 36 Spor bir takim sikintilar yasadi. Ancak bizler ekip olarak sükür bu sikintilari geride biraktik. Biz önümüze bakiyoruz. Önceligimiz Trabzon deplasmanindan puanla dönmek” dedi.

Kars 36 Spor, Trabzon Kireçhane Spor arasinda 30 Aralik 2023 Cumartesi günü saat 13.00’da Ahmet Suat Özyazici Stadinda oynanacak karsilasmanin hakemleri de belli oldu.

Karsilasmayi Samsun Bölgesi hakemlerinden Faruk Küstül yönetecek. Küstül’ün yardimciliklarini ise Latife Kaya ve Hüseyin Eken yapacak.

Kaynak: İHA