Alkislar Salihli'nin Minik Sultanlarina

Manisa Küçük Kizlar Voleybol Il Birinciligi Grup müsabakalarinda mücadele eden Salihli Degerli Zamanlar Spor Kulübü, grubu birinci bitirdi.

Salihli Cesur Yildizlar, Kula Divlit, Kula Belediyespor, Salihli Belediyespor, Alasehir Yildirim Ege Spor Kulübü ve Alasehir Belediyespor’un yer aldigi grupta mücadele eden Antrenörler Ezgi Ünkaya ve Bekir Isik yönetimindeki Salihli Degerli Zamanlar Spor Kulübü, oynadigi 12 maçta, 12 galibiyet elde ederek bir rekora imza atip, grubu birinci tamamladi. Diger Salihli ekibi Cesur Yildizlar ise grubu 2. sirada bitirdi. Salihli Degerli Zamanlar Spor Kulübü ve Salihli Cesur Yildizlar, elde ettikleri bu basari ile Manisa’da oynanacak olan çeyrek final maçlarina katilmaya hak kazandi.

Öte yandan Salihli Degerli Zamanlar Spor Kulübü ve Salihli Cesur Yildizlar’in çeyrek finaldeki rakipleri belli oldu. Çeyrek finalde Salihli Degerli Zamanlar Spor Kulübü, Soma Spor Kulübü ile karsilasirken, Salihli Cesur Yildizlar ise Akhisar Ilçe Gençlik Spor ile karsilasacak. Çeyrek final maçlari, Cuma günü oynanacak ve rakiplerini yenen takimlar adini yari finale yazdiracak.

Kaynak: İHA