Markus Gisdol Açiklamasi 'Maçi Ilk Yarida Kaybettik'

Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol, Alanyaspor müsabakasinda çok basit goller yedikleri için maçi ilk yarida kaybettiklerini kaydetti.

Samsunspor, Trendyol Süper Lig’in 18. haftasinda deplasmanda Corendon Alanyaspor’a 3-1 maglup oldu. Maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda konusan Gisdol, ilk yarida çok kötü oynadiklarini, basit goller yediklerini ve maçi kaybettiklerini söyledi.

Maçi çevirmek için soyunma odasinda oyunculariyla konustugunu dile getiren Gisdol, "Bazen maçi çeviremiyorsunuz. Ilk golü çok geç bulduk. Son bes dakika büyük risk aldik, o riskin ardindan üçüncü golü yedik. Maçi geri çevirmek için ikinci yarida elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalistik. Tabii ki de sonuçtan ötürü de kesinlikle mutlu degilim. Ama çok çalismamiz lazim. Bundan sonra da yapmamiz gereken bu" diye konustu.



"Bir daha böyle olmayacak"

Ilk yarida rakibe çok fazla alan biraktiklarini belirten Gisdol, "Oyun oynanirken oyuna müdahale etmek biraz zor oluyor. Sag bek pozisyonunda oynayan Yunus’la alakali sunu söyleyebilirim. Sag bek pozisyonunda normalde dört tane oyuncumuz var. Dört tane oyuncumuz da sakat oldugu için ki açikçasi Yunus o pozisyonda düsünebilecegim son oyuncuydu. Sag bek olmadigi için bugün Yunus’u oynatmak zorunda kaldik. Bu genç oyuncuya da baski yapamayiz. Bu pozisyonda oynadigi için elinden gelenin elbette ki en iyisini yapmaya çalisti. Dört tane oyuncumuzdan yoksun geldik. Bu sekilde bir daha böyle tekrar etmeyecek. Enes basta olmak üzere altyapidan gelen oyuncularimiz için pozitif seyler söyleyebilirim. Çok iyi is çikardi. Performansindan dolayi mutluyum" ifadelerine yer verdi.

Kaynak: İHA