Ligin Ilk Yarisinda Ne Yenildi Ne De Kalesinde Bir Gol Gördü

Bilecik 1. Amatör Lig’de A ve B gruplarinda ligin ilk yarisi sona ererken, B grubunun lideri 1308 Osmaneli Belediyespor ne yenildi ne de kalesinde bir gol gördü.

Bilecik 1. Amatör Lig’de 6’nci hafta geride kalirken, lige devre arasi verildi.

B grubunda çiktigi 6 maçida gol yemeden kazanarak, 18 puanla liderligini sürdüren 1308 Osmaneli Belediyespor ilk yarinin en formda takimi oldu. Bu basariyi sonrasi teknik heyet ve futbolculari tebrik eden Osmaneli Belediye Baskani Münür Sahin, "1308 Osmaneli Belediyespor’un bu sezon gösterdigi performans bizi son derece mutlu etti. Hem genç yeteneklerimizle hem de deneyimli futbolcumuzla takimimiz dengeli bir yapiya sahip. Bu basari, sadece futbol sahasinda degil, ayni zamanda ilçemizin birlik ve beraberlik içinde neler basarabileceginin bir göstergesi. Takimimizin elde ettigi bu liderlik, Osmaneli’nin adini daha da genis kitlelere duyuracak" dedi.



"Ilçemizin gelecegini sekillendirecek genç yeteneklerimizle gurur duyuyoruz"

Baskan Sahin, genç oyuncunun potansiyeli ve deneyimli futbolcunun liderlik vasiflariyla birleserek takima büyük bir katki sagladigini vurgulayarak, "Ilçemizin gelecegini sekillendirecek genç yeteneklerimizle gurur duyuyoruz. Ayni zamanda tecrübeli futbolcumuzun önderliginde bu gençlerimiz daha da büyüyecek. Osmaneli Belediyespor’u ve tüm sporcularimizi kutluyor, basarilarinin devamini diliyorum" seklinde konustu.

Kaynak: İHA