Feyyaz Uçar Açiklamasi 'Kasimpasa Maçina Yeni Hocamizla Çikmak Istiyoruz'

Besiktas Futbol Sube Sorumlusu ve Basin Sözcüsü olan Feyyaz Uçar, teknik direktör çalismalariyla ilgili bilgiler verirken, "Kasimpasa maçina yeni hocamizla çikmak istiyoruz" dedi. Uçar, Sergen Yalçin’in da adaylar arasinda oldugunu belirtti.

Trendyol Süper Lig’in 18. haftasinda Besiktas, deplasmanda Hatayspor’u 2-1 maglup etti. Karsilasma sonrasi basin mensuplarina açiklamalarda bulunan Besiktas Futbol Sube Sorumlusu ve Basin Sözcüsü olan Feyyaz Uçar, sözlerine Pençe-Kilit Harekati’nda sehit düsen Mehmetçikleri anarak basladi.

Uçar maçla ilgili ise, "Kazanmak ihtiyacimiz olan bir maçti. Son 2 maçta istemedigimiz skorlar aldik. Besiktas takimi üst üste 3 maç yenilmemesi lazimdi. Çocuklar bugün çok iyi mücadele ettiler. Hepsi istekli ve arzuluydu. Bizim için ümit verdiler. Böyle mücadele etmeleri, gelecekteki günler için Besiktas adina sevindirici” diye konustu.

Teknik direktör arayislari ve çalismalarla ilgili bilgiler aktaran Uçar, "Teknik direktörle ilgili çalismamiz devam ediyor. Görüsmeler yapildi. En dogru karari vermek istiyoruz. Biliyoruz vaktimiz de çok fazla degil. Kasimpasa maçina yeni hocamizla çikmak istiyoruz. Bütün önceligimiz burada. Yeni hocamizla, onu tespit etmek anlasmak olarak hedefimiz. Daha sonra da lige iyi bir baslangiç yapmak istiyoruz. Bu hafta içinde birkaç hocayla daha görüsecegiz. Onun haberini verebilirim" ifadelerini kullandi.

"Sergen, Besiktas’in evladidir"

Siyah-beyazlilarin eski teknik direktörü Sergen Yalçin’in da adaylar arasinda oldugunu belirten Feyyaz Uçar, "Sergen, Besiktas’in evladidir. Hoca adaylarinin arasinda Sergen de var tabii ki. Isim zikretmemem lazimdi ama Besiktas’in çocugu olunca insan dayanamiyor" dedi.

Uçar, açiklamalarinin sonunda, geçtigimiz günlerde takimdan ayrilan Teknik Direktör Riza Çalimbay ile ilgili sunlari söyledi:

"Biz Riza ile ayrilamayiz. Çünkü bizim kader birlikteligimiz var. Bu profesyonel bir sey. Sadece Besiktas teknik direktörlügünden ayrildi. Insallah ileride bir arada çalisacagiz."

Kaynak: İHA