Melikgazi Basketbol'un Rakibi Belli Oldu

Melikgazi Kayseri Basketbol, Eurocup Women son 16 turunda Macaristan temsilcisi NKA Universitas Pecs takimi ile eslesti. Iki takim arasindaki ilk maç Kayseri’de oynanacak.

Türkiye’yi Eurocup Women’da temsil eden ve grup asamasini geçtikten son 32 turunda Ispanyol rakibi Movistar Estudiantes takimini her iki maçta da yenerek adini son 16 turuna yazdiran Melikgazi Kayseri Basketbolun rakibi belli oldu. Kayseri ekibi son 8 takim arasina kalabilmek için Macaristan temsilcisi NKA Universitas Pecs takimi ile eslesti. Iki takim arasindaki ilk karsilasma 11 Ocak Persembe günü Kayseri’de oynanacakken, rövans mücadelesi ise 18 Ocak Pazartesi günü Macaristan’da oynanacak.

Kayseri ekibi, H Grubu’nu ikinci sirada tamamladiktan sonra son 32 turunda Ispanya temsilcisi Movistar Estudiantes takimini her iki maçta da yenerek tur atlamisti. Macaristan temsilcisi NKA Universitas Pec ise J Grubunu ikinci sirada bitirmisti. Macaristan temsilcisi, son 32 turunda Caledonia Gladiators takimini her iki maçta yenerek adini son 16 turuna yazdirmisti.

Kaynak: İHA