Volkan Demirel Açiklamasi 'Bizler Hep Kazanmak Isteyen Hocalariz'

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, MKE Ankaragücü karsilasmasinin ardindan yaptigi açiklamada, “Mutlu musun hocam derseniz bir puana mutlu degilim. Emre’ye de sorsaniz o da mutlu degildir. Çünkü bizler hep kazanmak isteyen hocalariz. Bugün birer puanla ayrildik” dedi.

Trendyol Süper Lig’in 17. haftasinda Hatayspor, deplasmanda MKE Ankaragücü golsüz berabere kaldi. Müsabakanin ardindan düzenlenen basin toplantisinda açiklamalarda bulunan Hatayspor Teknik Direktörü Demirel, müsabaka sirasinda 4.1 siddetinde Hatay’da yasanan deprem ve maçin ikinci yarisinda sakatlanan MKE Ankaragücü oyuncusu Alper Uludag’a geçmis olsun dileklerini iletti.

“Bizler hep kazanmak isteyen hocalariz”

Maça ilk yarisinda Ankaragücü, ikinci yarisinda Hatayspor’un oyunuyla geçtigini aktaran Demirel, “Mutlu musun hocam derseniz bir puana mutlu degilim. Emre’ye de sorsaniz o da mutlu degildir. Çünkü bizler hep kazanmak isteyen hocalariz. Bugün birer puanla ayrildik. Ilk yari Ankaragücü maçi da bitirebilirdi. Biz sansliydik, ikinci yarida bizim oyunumuz yapmis oldugumuz degisikliklerle daha üstün taraf bizdik ama atamadik. Birer puanla ayrildik. Söyleyecek de fazla bir sey yok” ifadelerini kullandi.

“Türk futbolunu daha iyi nerelere tasiyabiliriz düsünüyorum”

Son dönemde Türk futbolunda yasanan olaylara iliskin Demirel, “Türk futboluna zarar veriyor. Bizim hep beraber Türk futbolunun daha iyi nereye götürebiliriz, bunu düsünmemiz gerekiyor. Önce bunun için herkesin üzerine düseni yapmasi gerekiyor. Ben kendi adima her zaman bizim de yanlislarimiz var, bizim de hatalarimiz var ama her zaman Türk futbolunu daha iyi nerelere tasiyabiliriz bunu düsünüyorum. Bunun için çalisiyorum. Iste oyuncu yetistirebiliyorsak benim için puan almaktan daha önemli. O yüzden de bu yolda da ilerlemeye devam edecegim” dedi.



“Taraftari olan camialari seven bir hocayim”

Statlarin taraftarla güzel oldugunu dile getiren Demirel, “Ankaragücü, Bursaspor, Eskisehirspor taraftarini çok seven, yani taraftari olan camialari seven bir hocayim. Bugün onlar olsa belki maç daha farkli olabilirdi. Dedigim gibi biz saha kenarinda seyircili veya seyircisiz çok büyük keyif aliyoruz ama seyirci her zaman olmali. Stadyumlari doldurmamiz lazim. Bakiyorsunuz stadyumlarimiz 25 bin kisilik ama sehir statlarina gelen kisi bin-iki bin kisi. Bunlari düzeltmemiz lazim, insanlari maçlara çekmemiz lazim. Dedigim gibi Türk futbolu adina üzerine düseni yapmasi gerekiyor. Biz de en basta olan sahislariz. Bence hem ben hem Emre hem de Nuri. Çünkü yeni bir nesil geliyor. Bu nesillerin öncülügünde bu Türkiye futbolu ilerleyecek. Biz de elimizden geldigi kadar Türk futbolunu temsil etmeye çalisacagiz” degerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: İHA