Giresunspor'da Yönetime Sürpriz Talip

Trendyol 1. Lig’de mücadele eden ve bu sezon puan cetvelinde son siralarda yer alan Giresunspor’da, kulüp yönetimine Serkan Cihan talip oldu.

Bir süredir Giresunspor Istanbul temsilciligi görevini sürdüren, Giresun Çepni Dernegi Baskani ve Eyüpsultan Belediyesi MHP Meclis Üyesi Serkan Cihan, mevcut kulüp yönetimine çagrida bulunarak kongre karari almalari halinde kulüp yönetimine aday oldugunu açikladi.

Cihan yaptigi yazili açiklamada su ifadeleri kullandi:

"Giresunspor’u hak ettigi yere getirmek için birlikte çalismak ve bu büyük camianin yeniden parlamasina yardimci olmak için adayligimizi açikliyoruz. Giresunspor Kulübü mevcut yönetiminin olaganüstü kongre karari almasi halinde yapacagimiz bir basin toplantisiyla projelerimizi, hedeflerimizi, stratejilerimizi ve tabi ki ekibimizi sizlerle paylasacagiz. Sizlerden özellikle sartlar ne olursa olsun kulübümüzün kurumsal markasinin sayginligini zedeleyecek tartismalardan uzak durmanizi ve ne olursa olsun sahaya çikan takimimizin sonuna kadar destekçisi olmanizi rica ediyorum. Bizler bir yola çiktik, olur ya da olmaz ama bu bir savas degil, bunun sadece bir degisim talebi olarak degerlendirilmesini istiyorum."

26 Subat’tan bu yana görevde olan Baskan Nahid Yamak, son düzenledigi basin toplantisinda, kulübün toplam borcunun 350 milyon TL oldugunu açiklarken, ekonomik olarak sikintili günler geçiren yesil-beyazlilar, bu sezon 1. Lig’de oynadigi 16 karsilasmadan 2 galibiyet, 3 beraberlik ve 11 yenilgiyle ayrildi.

Ayrica TFF Kulüp Lisans Kurulu tarafindan, Ulusal Kulüp Lisans Sistemi kapsamindaki degerlendirme sonucunda eksikliklerini giderememesi nedeniyle 3 puan silme cezasina çarptirilan kulübün transfer tahtasi da kapali durumda bulunuyor.

Kaynak: İHA