Fatih Tekke Açiklamasi 'Hayalim Oynadigimiz Bütün Maçlari Kazanmak'

Alanyaspor Teknik Direktörü Fatih Tekke, Besiktas maçinin ardindan yaptigi açiklamada, büyük bir camiaya karsi güzel bir skorla galip geldiklerini söyleyerek, "Hayalim oynadigimiz bütün maçlari kazanmak" dedi.

Trendyol Süper Lig’in 17. haftasinda Alanyaspor, deplasmanda Besiktas’i 3-1 maglup etti. Karsilasmanin ardindan düzenlenen basin toplantisinda konusan Alanyaspor Teknik Direktörü Fatih Tekke, “Maçi iki yönlü degerlendirebiliriz. Ilk yari da takimimin yaptigi her seyden memnunum. Daha sakin olabilseydik daha iyi isler yapabilirdik. Ikinci yarinin ilk bölümünde biraz baski yedik. Besiktas gibi büyük bir camiaya karsi oynamak kolay degil. Oyuncularimi aldiklari galibiyetten dolayi kutluyorum. Geldigim günden itibaren takimi tam olarak istedigim seviyeye çekmis degilim. Ilk zamanlara göre daha iyi ve cesur bir oyun oynuyoruz. Ilk zamanlar oyuncularimin bazisinda asiri öz güven vardi. Bu durum yeteneklerini tam olarak kullanamamasina sebep oluyordu. Birlikte iyi bir çalisma süreci geçiriyoruz. Hala da istedigimiz seviyede degiliz. Galatasaray maçinda çok kötü oynamistik. Gaziantep müsabakasinda iyiydik ama istedigimiz sonucu alamamistik. Bugün iyi çalisarak çiktik sahaya ve istedigimiz skoru aldik” diye konustu.



"Hayalim oynadigimiz bütün maçlari kazanmak"

“Hiçbir hoca kaybetmek için maça çikmaz” diyerek sürpriz bir sonuç olmadigina vurgu yapan Tekke, “Biz de buraya gelirken galip gelmeyi tabii ki hedefliyorduk. Ilk yari tam istedigimiz gibi bir oyun sergiledik. Biz bu maça gerçekten iyi çalisarak geldik. Her maça bir plan dahilinde çikarsiniz. Biz de öyle yapmaya çalisiyoruz. Hayalim oynadigimiz bütün maçlari kazanmak. Büyük bir camiayi sahasinda yendik. Futbol da bunlar var” diyerek sözlerini tamamladi.

Kaynak: İHA