Tralhao Açiklamasi 'Beraberlik Istedigimiz Sonuç Degildi'

Antalyaspor Teknik Sorumlusu Joao Tralhao, Kasimpasa maçinin ardindan yaptigi açiklamada beraberligin istedikleri bir sonuç olmadiginin altini çizerek, "Defansif anlamda oldukça kaliteliydik ama hücum olarak yeterli firsatlari bulamadigimizi düsünüyorum" dedi.

Trendyol Süper Lig’in 17. haftasinda Antalyaspor, sahasinda Kasimpasa ile 0-0 berabere kaldi. Maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda konusan Tralhao, zor bir maç olacagini beklediklerini ifade ederek, “Karsimizda takim oyununu iyi oynayan, kaliteli oyunculari olan bir rakip vardi. Ve bize sahada zorluk çikartacaklarini biliyorduk. Ona göre hazirlanmistik hafta boyu. Özellikle hizli geçislerde alanlari bularak savunma arkasina kosu yapan oyunculariyla, çok fazla gol bulduklarini biliyorduk. Defansif anlamda rakibimizi bugün iyi kontrol ettigimizi düsünüyorum. 0-0 bugün istedigimiz bir sonuç degildi. Hem izleyiciler açisindan hem de takimimiz açisindan. Çünkü biz bugün buradan galibiyetle ayrilmak istiyorduk. Defansif olarak gol yememis olmamiz, sonuca ragmen bizim için pozitif yanlardan biriydi. Negatif olan bir sey vardi ki maalesef zeminimiz iyi degildi. Bunu belirtmemiz gerekiyor. Iki takim da bunun zorluklarini yasadi” diye konustu.



"Kaliteliydi"

Seyirciler açisindan seyir zevki çok yüksek bir mücadele olmadigini dile getiren Tralhao, ”Takimimiz bugün savasti. Defansif anlamda oldukça kaliteliydi. Hücum olarak yeterli firsatlari bulamadigimizi düsünüyorum. Rakibimizin adina da birkaç duran top disinda oyun o sekilde gelistigini söyleyebilirim. Sonuca ragmen 0-0 olsa da bugün sonuç. Iki takim adina da acil bir sonuçtu diyebilirim” ifadelerine yer verdi.

Kaynak: İHA