Sota Arveladze Açiklamasi 'Son Dakikalarda Puan Alabilirdik'

Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Sota Arveladze, Galatasaray maçinin ardindan yaptigi açiklamada, "Son dakikalarda puan alabilirdik" dedi.

Trendyol Süper Lig’in 17. haftasinda Fatih Karagümrük deplasmanda karsilastigi Galatasaray’a 1-0 yenildi. Maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda konusan Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Sota Arveladze, "Iyi maç oldu. Galatasaray evinde oynadigi maçlarda baskili basliyor. Hücumda iyi oyunculara sahip bir ekip. Onlari durdurmaya çalistik. Ikinci devre bence oyun biraz bu tarafa döndü. Hem biz hem Galatasaray pozisyonlara girdi. Açik bir oyun oldu. Son dakikalarda puan alabilirdik. Futbolda bazen sonuç alamiyorsunuz. Bu maçi unutup diger maçlara konsantre olacagiz. Bu takim Manchester United’i yendi. Iyi kadrolari var. Kolay degil. Maç içinde kaldik. Pozisyona girdik. Kaleci kurtardi. Çalisacagiz, insallah daha iyi olacak" diye konustu.

8 yil sonra tekrar Türkiye’de görev almasinin hatirlatilmasi üzerine Gürcü teknik direktör, "Kaos zamaninda gittim, kaosta geldim. Zamanlamam çok iyi. Kendimi tebrik ediyorum. Bu ülke daha iyisini hak ediyor. Bence yasamak ve top oynamak için inanilmaz güzel bir ülke. Güzel statlar ve atmosferler var. Büyük futbolcular gelip oynuyor. Sampiyonlar Ligi oynuyoruz. Manchester United geliyor. Yarin öbür gün belki çeyrek final olur, UEFA Kupasi olur. Biz biraz daha bu olmaliyiz" seklinde konustu.

Kaynak: İHA