Ekrem Örenç Açiklamasi 'Kaliteli Bir Maçti'

Kasimpasa Teknik Sorumlusu Ekrem Örenç, Antalyaspor maçinin ardindan yaptigi açiklamada, karsilasmanin 0-0 bitmesine ragmen kaliteli bir maç oldugunu belirterek, "Forvetlerimiz pozisyonlara girdiklerinde birazcik daha sakin kalsalardi, o zaman üstünlügü saglamis olurduk" dedi.

Trendyol Süper Lig’in 17. haftasinda Kasimpasa deplasmanda karsilastigi Antalyaspor ile 0-0 berabere kaldi. Maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda konusan Örenç, iki takimin da sahada iyi mücadele ettigini söyledi.

Ilk yarinda dengeli bir oyun oldugunu dile getiren Örenç, “Ikinci yarida daha fazla topla oynayan, daha çok isteyen, daha iyi pozisyonlara giren bir Kasimpasa vardi. Forvetlerimiz pozisyonlara girdiklerinde birazcik daha sakin kalsalardi, o zaman üstünlügü saglamis olurduk. Ikinci yarinin 35-37 dakikasi kontrol tamamen bizdeydi. Bizim kontrolümüzün altindaydi. Sonuçta 0-0. Herkes diyecek ki çok kötü bir maç oldu. 0-0 bir maç ancak bugün gerçekten yüksek tempoda maç oynandi. Gayet kaliteli bir maçti. Ve hakeme de söylenecek bir sey yoktur. Yani hakem de iyi yönetti. Onu da tebrik ediyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA