Patrick Kluivert Açiklamasi 'Bizler Için Üzücü Bir Sonuç Oldu'

Y. Adana Demirspor Teknik Direktörü Patrick Kluivert, 3-2 maglup olduklari Samsunspor maçi sonrasi, “Bizler için üzücü bir sonuç oldu, elestirilerden korkmuyorum” dedi.

Y. Adana Demirspor, Trendyol Süper Lig’in 14. haftasinda evinde Samsunspor’a 3-2 maglup oldu. Maç sonu basin toplantisinda konusan Y. Adana Demirspor’un Teknik Direktörü Patrick Kluivert, “Bizler için çok üzücü bir sonuç oldu. Bu sezon ilk kez sahamizda maglup olduk. Herkes kendi performansini ortaya koyamadi ve maçin basindan sonuna kadar top kayiplari yasayan bir takim olduk. Maçi bu nedenle de kazanamadik. Futbolda hem kazanir hem de kaybedersiniz. Bizlerin bu konuda daha fazla çalismasi gerekiyor bu hatalari bir daha tekrarlamamak için. Galatasaray maçimizda bu hatalari tekrarlamamak için elimizden gelen her seyi yapacagiz. Puan olarak bizden uzaklasma ihtimalleri var bunu istemiyoruz” diye konustu.



“Kaybettiginizde detaylar öne çikiyor”

Taraftarlarin kendisi hakkinda yaptigi elestirilerden korkmadigini anlatan Kluivert, “Elestirilerden asla korkmam. Elestirilere açik bir insanim. Elestiriniz var ise onlari da cevaplarim. Sorumlu olarak ben varim. Elestirilerden kaçmiyoruz. Kaybettiginizde detaylar öne çikiyor. Kazandigimizda kimse yedigimiz gollerden bahsetmiyor. Bunun içinde elimizden geleni yapacagiz” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA