Hakan Keles Açiklamasi 'Deplasmanda Alinan 1 Puan Iyidir'

Konyaspor Teknik Direktörü Hakan Keles, iki kez geriye düsmelerine ragmen deplasmanda alinan 1 puanin önemli oldugunu kaydetti.

Konyaspor, Trendyol Süper Lig’in 14. haftasinda deplasmanda Corendon Alanyaspor ile 2-2 berabere kaldi. Maçin ardindan düzenlenen basi toplantisinda konusan Keles, sahaya kazanmak için çiktiklarini belirterek biraz dengeli bir maç oldugunu kaydetti.

Deplasmanda alinan 1 puanin iyi oldugunu dile getiren keles, “Galip gelip çikisimizi devam ettirmek isterdi. Rakip kazanabilirdi ama bizde kazanabilirdik. Birer puani paylasmak bizim için iyi oldu. 20 gün içerisinde çok yogun bir program var, onun biraz sikintilarini çekecegiz gibi görünüyor. Sakat var, problemli oyuncularimiz. Deplasmanda alinan bir puan bizim için iyi. Takim iki kez geriye düsmesine ragmen verdigi tepki önemliydi. Buradan deplasmanda kazanilan 1 puan arti olarak görüyoruz” diye konustu.



"Buralarin takimi degiliz"

Takima transfer yapilacagini ama su anki gündemlerinin o olmadiginin altini çizen keles, “Takimi bir an önce toparlayip biraz daha yukarilara çikabilmek. Tek düsüncemiz bu. Elimizdeki oyuncularin verimini arttirmak, performansini yükseltmek. Su anki düsüncemiz o. Zaten ödemelerle yapiliyor baskanimiz geldiginden beri, hep olumlu bir hava var. Kimsenin süphesi olmasin, Konya büyük bir camia zaten. Bunun da üstesinden gelecegiz. Buralarin takimi degiliz. Kötü bir periyot geçirdik ama yavas yavas toparlaniyoruz” ifadelerine yer verdi.

"Her oyuncumuz degerli"

Rakibin de kendilerinin de temasli bir oyun oynamaya çalistigini belirten Keles, “Deplasmanda tabii ki rakibin gösterdigi cosku, mücadeleden fazla bizim de göstermemiz gerekiyordu. Oyuncularin bugün onu gösterdiklerini düsünüyorum ben. Bugün oyuncularimin gösterdikleri emek, cosku, mücadele, ikili mücadelelerdeki performanslar zaman zaman kötü olsa da memnunum. Geldigimizden beri takimda bu direnci görebiliyorum. Her oyuncu bizim için degerli. Bu durumdan onlarla birlikte çikacagiz. Kararimiz transfer döneminde ortaya çikacak. Muhammet Demir, ocak ayi denildi. Tam idmanlara katilmasi bir ayi bulabilir. Gökhan Töre de 3 hafta sonra sahalara dönecek” dedi.

Kaynak: İHA