Cedric Bakambu Açiklamasi 'Hoca Ne Zaman Çagirirsa O Zaman Orada Olacagim'

Galatasarayli futbolcu Cedric Bakambu, Pendikspor maçinin ardindan yaptigi açiklamada, Sampiyonlar Ligi sonrasi böyle maçlar oynamanin her zaman zor oldugunu söyleyerek, “Hoca ne zaman çagirirsa o zaman orada olacagim” dedi.

Trendyol Süper Lig’in 14. haftasinda Galatasaray, deplasmanda Pendikspor’u 2-0 maglup etti. Mücadelenin ardindan sari-kirmizili oyuncu Cedric Bakambu, basin mensuplarinin sorularini yanitladi. Sampiyonlar Ligi sonrasi böyle maçlari oynamanin zor oldugunu söyleyen 32 yasindaki futbolcu, “Zor bir baslangiç yaptik ilk yariya. Ikinci yarida daha iyi basladik. Yedek oyuncu olarak kilit rolünüz vardir. Biz de bu motivasyonla giriyoruz oyuna. Çok da mutlu oldum gol attigim için. Simdi devamini getirecegiz” seklinde konustu.



“Hoca ne zaman çagirirsa o zaman orada olacagim”

Takim içerisinde rekabetin nasil bir seviyede oldugunun sorulmasi üzerine Bakambu, “Açikçasi rekabet var. Takim içinde çok iyi oyuncularimiz var. Hoca ne zaman çagirirsa o zaman orada olacagim ve hocanin ihtiyaçlarina cevap verecegim. Biz hepimiz takim için buradayiz ve takim için mücadele edecegiz” diye cevapladi.

Kaynak: İHA