Kütahya'da Judo Ve Aticilikta Ulusal Ve Uluslararasi Yarismalarda Basari Elde Eden Sporcular Ödüllendirildi

Kütahya’da judo ve aticilik alaninda ulusal ve uluslararasi yarismalarda dereceye giren sporcular ödüllendirildi. AK Parti Kütahya Il Baskani Mustafa Önsay, Gençlik ve Spor Il Müdürü Vekili Turhan Yavuz ile birlikte Yeni Kapali Spor Salonu’nda sporcularin antrenmanlari izledi, daha sonra da ödüllerini takdim etti.

Önsay’in attigi harika basket, salondaki programa damga vurdu. Baskan Önsay, havali tüfek ile yaptigi tek atista hedefi 10’dan vurmayi basardi.

Önsay, yaptigi açiklamada, "Hükümetimiz Gençlik Spor Bakanligi olarak yillardan beri spora büyük yatirim yapildi. Tabi sizin yaslariniz çok müsait degildir ama bizim yasitlarimiz bilir ki biz yillarca hiçbir Avrupa sampiyonasinda, olimpiyatlarda surada burada madalya alacak ülke olmadik. Çok eskiden almisiz sonra da Naim Süleymanoglu’nun Türkiye’ye göçmesinden sonra onun aldigi madalyalarla biz ömrümüzü geçirdik. Ama simdi çok sükür sayin baskanimiz önderliginde Gençlik ve Spor Bakanligimiz yillardir çok büyük yatirimlar yapti. Pek çok bransta her olimpiyatta gelen madalyanin sayisini, hesabini bilmiyoruz. Insallah Kütahya özelinde de biz bu olimpiyatlarda dünya sampiyonu madalyasi olan arkadaslarimiz hemsehrilerimiz, gençlerimiz olsun istiyoruz. Insallah bundan sonraki süreçte yerelde de bütün bu imkanlari bir sekilde sporcularin önüne sunmak lazim. Pek çok il bunu iyi beceriyor. Ak partili belediyeler bu hususta hakikaten önemli yatirimlarda yapiyorlar. Yani burada hükümet ile beraber el ele verip belediye anlaminda da çok sey yapilirsa insallah ben Kütahya’daki gençlerin çok basarili olacagina inaniyorum. Sizlere önümüzdeki süreçte basarilar diliyorum. Herhangi bir eksiginiz, ihtiyaciniz oldugunda zaten Gençlik Spor Il Müdürümüz burada, hocalarimiz burada. Bizim yapabilecegimiz ne olursa her daim yaninizdayiz. Bu bizim görevimiz, bir lütuf degil. Insallah hep beraber Kütahya’yi çok daha iyi noktalara tasiriz. Sehrimizin spordaki basarilarinin konusuldugu bir gelecek özlemimiz var. Tüm Türkiye açisindan düsünürken insallah Kütahya’daki sporcularimizla da önemli mesafe alacagimizi düsünüyorum. Ben herkese tesekkür ediyorum" diye konustu.

Kaynak: İHA