Altinova, Teakwondoda Da Marka

YalovaAltinova Belediyespor Taekwondo Takimi, çalismalarina araliksiz devam ediyor. Altinova Belediyespor Tekvando Antrenörü Isa Gündag, hedeflerinin turnuvalarda kürsü yapmak oldugunu söyledi.

Altinova Belediyespor Tekvando Takimi, çalismalarina araliksiz devam ediyor. Kardes takimlarla ortak antrenmanlarla tecrübe paylasimi yapildigini söyleyen Isa Gündag, “Amacimiz Milli takimimiza saha çok sporcu vermek” dedi.

Altinova Belediyespor Tekvando Antrenörü Isa Gündag, “Azimle, disiplinli bir sekilde çalisiyoruz. Hepsi pirlanta gibi gençlerimiz büyük bir sevkle antrenmanlara devam ediyor. Ailelerimiz de bu çalismalarimiza destek verip, bizlerle iç içe oluyor. Bu gençlerden büyük basarilar bekliyoruz. Sporun yaninda sosyal çalismalarda da bulunuyoruz. Daha büyük basarilar için çalismalarimizi araliksiz sürdürüyoruz. Bizlere bu imkânlari saglayan Belediye Baskanimiz Metin Oral’a, belediye meclis üyelerimize ve kulüp yöneticilerimize tesekkür ederiz” diye konustu.

Genç sporcularimizin basarilarinin kendilerini çok sevindirip gururlandirdigini ifade eden Altinova Belediye Baskani Dr. Metin Oral, “Hocamiz çok özverili çalisiyor. Aileler çocuklarinin spor yapmasi yönünde tesvikte buluyor. Bu, bizim için çok önemli. Çocuklarimiza spor disiplini ve egitimini kazandirmak ve düzenli spor yapmalarini saglamak amacindayiz. Ilçemizde ciddi potansiyelimiz var. Ulusal derecesi yapan ve Milli Takima seçilen sporculara belediye olarak burs veriyoruz. Hocalarimizi, velilerimizi ve sporcularimizi kutluyorum” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA