Martin Minchev Açiklamasi 'Bu Yasanan Talihsiz Olay Ne Yazik Ki Sporun Imaji Için Çok Kötü Bir Hadise Oldu'

Çaykur Rizespor’un 22 yasindaki Bulgar futbolcusu Martin Minchev, MKE Ankaragücü maçinda Halil Umut Meler’in saldiriya ugramasi ile ilgili, “Bu yasanan talihsiz olay ne yazik ki sporun imaji için çok kötü bir hadise oldu” dedi.

Çaykur Rizespor’un sezon basinda Çekya ekibi Sparta Prag’dan transfer ettigi 22 yasindaki santrforu Martin Minchev, geride kalan haftalari ve 15. hafta oynadiklari MKE Ankaragücü maçinda yasanan olaylari Ihlas Haber Ajansi muhabirine degerlendirdi. Ligde oynayacaklari maçlari kazanarak üst siralara çikmak istediklerini ifade eden Minchev, “Bireysel performansimla alakali sunu söyleyebilirim, takim için elimden geleni yapmaya çalisiyorum. Her seferinde kazanmak istiyorum. Takima yardimci olmak istiyorum. Su ana kadar gösterdigim performanstan hosnut degilim. Daha iyisini yapabilirim. O yüzden önümüzdeki süreçte bunu gelistirmek istiyorum. Tabii, su ana kadar beklentilerimi karsiliyor diyebilirim ama hedeflerimiz daha yukarisi olabilir. Hedeflerimizi daha yukari çekebiliriz. Önümüzdeki maçlari kazanarak puan farklari az oldugu için siralamamiz degisebilir. O yüzden bu maçlari kazanarak üst siralara çikmak istiyoruz. Önümüzdeki karsilasmayla alakali sunu söyleyebilirim, tabii ki gol atmak istiyorum. Hem de kazanarak 3 puani almak istiyorum. Genel olarak maçtan beklentim bu. Taraftarlarimiz her zaman oldugu gibi bize destek vermeye devam etsinler. Kazanarak onlari mutlu etmeye çalisacagiz” ifadelerini kullandi.

“Bu yasanan talihsiz olay ne yazik ki sporun imaji için çok kötü bir hadise oldu”

Ligde son olarak 11 Aralik’ta oynadiklari ve hakem Halil Umut Meler’in saldiriya ugradigi MKE Ankaragücü maçinda yasananlarla alakali da açiklama yapan Bulgar futbolcu, “Öncelikle hakemimiz için çok üzgünüm. Umarim en kisa zamanda kendisi iyilesir. Bu yasanan talihsiz olay ne yazik ki sporun imaji için çok kötü bir hadise oldu. Umarim gelecekte bu tarz seyler tekrarlanmaz. Daha önce bu tarz bir sey ile karsilasmamistim. Bu konu hakkinda söylenecek pek bir sey oldugunu düsünmüyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA