Sampiyon Raketler Osmangazi'de Yetisiyor

Osmangazi Belediyesi’nin düzenledigi tenis turnuvasina katilan minik tenisçiler birinci olabilmek için kiyasiya yaristi.

Spora ve sporcuya verdigi desteklerle bu zamana kadar çok sayida Dünya, Avrupa ve Türkiye sampiyonu yetistiren Osmangazi Belediyesi, düzenledigi turnuvalarla gelecegin sampiyonlarini yetistiriyor.Osmangazi Belediyesi’nin, Gençlik ve Spor Il Müdürlügü ile ortaklasa düzenledigi Osmangazi Kis Kupasi 8 Yas Tenis Turnuvasi’nda yogun katilim saglandi. Ertugrul Saglam Spor Tesisleri’nde 2-3 ve 9-10 Aralik tarihlerinde düzenlenen turnuvaya 17 kulüpten 120 erkek 90 kiz sporcu katildi.

210 minik sporcunun katildigi turnuvada dereceye giren sporculara kupa ve madalyalarini Osmangazi Belediye Baskani Mustafa Dündarverdi.

Osmangazi Belediyesi olarak spora ve sporcuya büyük destek verdiklerini ifade eden Osmangazi Belediye Baskani Mustafa Dündar,“Bu zamana kadar çok sayida Dünya, Avrupa ve Türkiye sampiyonu yetistirdik. Saglikli bir nesil için spor çok önemli biz spora ve sporcuya her daim destek oluyoruz. Düzenledigimiz turnuvalarla çocuklari spora tesvik ediyoruz. Bugün burada dereceye giren yildiz tenisçilerimizi tebrik ediyorum” dedi.

Düzenlenen 8 yas Osmangazi Kis Kupasi Tenis Turnuvasi’nda Kizlarda Kirmizi Grupta Azra Özyardimci birinci, Elif Albayrak ikinci, Zeynep Hira üçüncü, Nehir Öztürk dördüncü oldu. KizlarBeyaz Grupta Neva Bingöl birinci, Inci Yücel ikinci, Ceyda Yilmaz üçüncü, Zeynep Ahsen Sener dördüncü oldu. Erkekler Kirmizi Grupta Ege Denizci birinci, Muhammet Yahya Koç ikinci, Furkan Faris üçüncü, Kerem Genis dördüncü oldu. Erkekler Beyaz Grupta ise Kemal Has birinci, Edin Abazi ikinci, Altug Pehlivan üçüncü ve Ertugrul Bilgili dördüncü oldu.

Dereceye giren sporcular, kupa ve madalyalarini Osmangazi Belediye Baskani Mustafa Dündar’in elinden aldi.

Kaynak: İHA