Galatasaray'da 4 Degisiklik

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk son oynadiklari Adana Demirspor maçinin 11’ine göre Kopenhag karsisinda 4 degisiklik yapti.

UEFA Sampiyonlar Ligi A Grubu 6. ve son maçinda Parken Stadi’nda Danimarka ekibi Kopenhag ile mücadele ediyor. Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk son oynadiklari Adana Demirspor maçinin 11’ine göre Kopenhag karsilasmasinda 4 degisiklik yapti. Buruk; Victor Nelsson, Baris Alper Yilmaz, Kerem Demirbay ve Dries Mertens’in yerine Davinson Sanchez, Angelino, Kaan Ayhan ve Wilfried Zaha’ya görev verdi.

Davinson Sanchez 3 maç sonra 11’de

Galatasaray’da sakatligini atlatan Kolombiyali defans oyuncusu Davinson Sanchez, Kopenhag karsilasmasina 11’de basladi.

Alanyaspor karsilasmasinda sakatlanan Sanchez; Manchester United, Pendikspor ve Adana Demirspor müsabakalarinda oynayamamisti.

Sakatligindan dolayi son maçta kadroda olmayan Fasli futbolcu Hakim Ziyech ise yedeklerde yer aldi.

Galatasaray müsabakaya; Fernando Muslera, Sacha Boey, Davinson Sanchez, Abdülkerim Bardakci, Angelino, Lucas Torreira, Kaan Ayhan, Tete, Kerem Aktürkoglu, Wilfried Zaha ve Mauro Icardi 11’i ile basladi.

Yedeklerde ise, Günay Güven, Jankat Yilmaz, Kerem Demirbay, Dries Mertens, Hakim Ziyech, Victor Nelsson, Sergio Oliveira, Baris Alper Yilmaz, Kazimcan Karatas, Tanguy Ndombele ve Cedric Bakambu bekledi.

Kaynak: İHA