Nilüfer'den Deplasmanda Gol Yagmuru

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 3. Grup’ta mücadele eden Nilüfer Belediye Futbol Spor Kulübü, deplasmanda karsilastigi güçlü rakibi Burhaniye Belediyespor’u 5-1 yenerek, yenilgisiz liderligini sürdürdü.

Nilüfer Belediye Futbol Spor Kulübü (FSK), BAL 3. Grup’ta firtina gibi esmeye devam ediyor. Ligin 9. hafta maçinda Burhaniye Belediyespor’a konuk olan Nilüfer Belediye FSK, güçlü rakibini farkli skorla maglup etti. Burhaniye Spor Toto Stadyumu’ndaki karsilasmanin henüz 2. dakikasinda Nilüfer Belediyespor FSK’li Ali Sentürk, ceza alani sol kanadindan getirdigi topu kalecinin kapattigi köseden aglara göndererek takimini 1-0 öne geçirdi. Ev sahibi ekip golden sonra oyunda dengeyi kurmayi basarsa da, ceza alaninda olusan karambolde Nilüferli Hasan Basri Ünal, topu aglarla bulusturarak takimini 2-0 öne geçirdi ve ilk yari bu sonuçla bitti.

Iki takiminda tam saha presle basladigi ikinci yarinin 54. dakikasinda Nilüfer Belediye FSK’nin kazandigi penaltiyi, Ali Sentürk gole çevirerek, kendisinin ikinci takiminin da üçüncü golünü kaydetti.

Golden sonra da baskisini sürdüren Nilüferli futbolcular, 77. dakikada Sinan Yildirimin jeneriklik rövesata golü ile farki 4’e çikardi.

Maçin 82. dakikasinda Burhaniye Belediyesporlu Kadir Kaya, kaleci ile karsi karsiya kaldigi pozisyonda talkimi adina golü bularak durumu 4-1 yapti. Golün hemen ardindan 84. dakikada Baris Bakca, Nilüfer ekibi adina 5. golü atarak maçin sonucunu 5-1 olarak ilan etti.

Sezona Pablo Martin Batalla yönetiminde sampiyonluk parolasi ile baslayan ve ligde oynadigi 9 maçin tamamini kazanan Nilüfer Belediye FSK, 27 puan ve +30 averajla en yakin takipçisinin 4 puan önünde liderligini sürdürdü.

Kaynak: İHA