Taraftarlar Kirdiklari Koltuklari Sahaya Firlatti, Polis Biber Gaziyla Müdahale Etti

Kocaeli’de Bölgesel Amatör Lig maçinda ortalik karisti. Taraftarlar kirdiklari koltuklari sahaya firlatirken, polis ekipleri biber gaziyla müdahale etti. O anlar amatör kameralar tarafindan kaydedildi.

Kocaeli Bölgesel Ligi maçinda Gölcükspor ve Gebzespor, Gölcük Sehir Stadyumu’nda karsi karsiya geldi. Gölcükspor’un 1-0 üstünlügüyle tamamlanan müsabakanin devre arasi ve sonunda, yesil sahalarda görmek istenilmeyen olaylar yasandi. Tribünlerin karsilikli olarak küfürlesmesinin ardindan Gebzespor taraftari kirdiklari koltuklari sahaya firlatti. Çikan olaylara çevik kuvvet polisleri biber gaziyla müdahale etti. Biber gazina maruz kalan ve fenalasan taraftarlara saglik ekipleri müdahale etti. Taskinlik çikaran taraftarlardan birkaçinin gözaltina alindigi görüldü.

Aileleriyle birlikte müsabakayi izlemeye gelen çocuklar ise korku dolu anlar yasadi. Yesil sahanin adeta savas alanina döndügü o anlar amatör kameralar tarafindan kaydedildi.

"Bu kentin ortak degerine sahip çikmaya davet ediyoruz"

Olaylara iliskin sosyal medya platformundan yazili açiklama yapan Gebzespor Baskani Resul Tat, “Bu kentin tüm yöneticileri, siyasileri, bu kentin ortak degerine sahip çikmaya davet ediyoruz. Bugün takimimizi yalniz birakmayan çocuk, kadin, yediden yetmise tüm taraftarimiza ve Eskiçarsi grubumuza tesekkür ediyorum. Biz bu oyuncu grubuna güveniyoruz. Kayadan toz alirsiniz, sampiyon Gebzespor” ifadelerine yer verdi.

Kaynak: İHA