Manavgat Belediyespor'da Ercan Kul Ile Yollari Ayrildi

Manavgat Belediyespor Burdur Maküspor karsilasmasinda kirmizi kart gören Tugay Tiryaki’yi tokatlayan Teknik Sorumlusu Ercan Kul ile yollarini ayirdi. Kirmizi kart gören kaptan Tugay Tiryaki’yi süresiz kadro disi birakan Manavgat Belediyespor yönetiminin, Kürsat Kara’ya ise para cezasi verdigi bildirildi.

Sezona iyi bir baslangiç yapan Manavgat Belediyespor, 4. Hafta sonunda 12 puanla en yakin rakibinin 2 puan önünde lider durumda bulunurken 7. hafta itibariyle liderin 5 puan gerisine düstü. Manavgat Belediyespor Burdur Maküspor karsilasmasinda yasanan olaylarin gündem olusturmasinin ardindan olaganüstü toplanan Manavgat Belediyespor Yönetimi, Teknik Sorumlu Ercan Kul ile karsilikli anlasarak yollarini ayirdi. Burdur Makü karsilasmasinda takim arkadasi ile yasadigi tartismanin ardindan kirmizi kart gören takim kaptani Tugay Tiryaki’yi para cezasinin yani sira süresiz kadro disi birakti. Tiryaki’nin tartistigi Kürsat Kara’ya ise para cezasi verdi.

Manavgat Belediyespor, hafta sonunda sahasinda oynayacagi Denizli Yesil Çivrilspor karsilasmasina Mustafa Akhanim, Baykal Kan ve Mehmet Toman yönetiminde hazirlaniyor. Bu karsilasmada takimin basinda teknik sorumlu olarak Mustafa Akhanim’in çikacagi, yardimciliklarini ise Baykal Kan ve Mehmet Toman’in yapacagi bildirildi.

Kaynak: İHA