Kocaelispor - Ümraniyespor Maçinin Ardindan

Trendyol 1. Lig’in 14. haftasinda Kocaelispor, sahasinda Ümraniyespor’a 3-0 maglup oldu. Maçin ardindan teknik direktörler karsilasmayi degerlendirdi.

Karsilasma sonrasi düzenlenen basin toplantisinda açiklamalarda bulunan Kocaelispor Teknik Direktörü Ertugrul Saglam, “Maç öncesindeki beklentimiz bugün kazanip ikincilikteki yerimizi biraz daha saglamlastirmakti. Geçen hafta kazanirken alttaki rakiplerimizin kaybetmesi puan farkinin açilmasina sebep olmustu. Bizim için hos olmustu. Bugün de haftanin açilis maçinda kazanip rakiplerimizi bekleyip bu avantaji üst seviyeye çikarabilmenin hesabini yapmistik. Maça iyi basladik, öne geçecek pozisyonlar da bulduk. Sonrasinda isler iyi gitmedi. Öndeki baskilari istedigimiz gibi yapamadik. Geri dönüslerimiz yavas oldu. Sonrasinda sanssiz gol yedik. Çok detaya girmek istemiyorum çünkü öyle anlar olur ki çok mücadele edersiniz o is olmaz. Bugün öyle maç oynadik. Futbolun sanssizliklari, hakemin çok kötü yönetimi, verdigi yanli kararlar Bugün bizim için kötü bir gün oldu. Üzgünüz. Bizim için agir bir maglubiyet oldu. Söyle bir gerçekle yüz yüzeyiz; su an sezon sonu olmak istedigimiz yerdeyiz. Avantaj kaybettik ama hiçbir sey bitmedi. Konumumuzu korursak zaten sezon sonu Süper Lig’de olacagiz. Oyuncularima da bu maçi unutun, hafizanizdan silin ama gereken dersleri çikaralim dedim. Önümüzdeki hafta güzel bir karsilasma var. Direkt rakiplerimizden biriyle karsilasacagiz. Insallah bu çocuklar çikacaklar kendilerine yakisani yapacaklar. Biraz sendeledik ama ayaga kalkip yolumuza emin adimlarla devam edecegiz. Yol kazasidir bu. Moralimizi bozmayacagiz. Gelecege umutla bakacagiz” dedi.



Mustafa Gürsel: “Güzel bir galibiyet aldik”

Ümraniyespor Teknik Direktörü Mustafa Gürsel, “Bugün güzel bir galibiyet aldik. Çalismalarimizin karsiligini, çocuklarin emeklerinin karsiligini aldigimiz için çok mutluyum. Ligin ikincisi olan Kocaelispor gibi güçlü bir takimi kendi sahasinda 3-0 gibi net skorla yenmek bizi oldukça memnun etti, mutlu etti. Bu maç burada bitti. Önemli olan bu maçta kazançlarimizi, özgüvenimizi, motivasyonumuzu bundan sonraki maçlara tasimak. Lig uzun bir maraton. Yalnizca 3 puan aldik. Bundan sonraki maçlara tasirsak, bu galibiyet bizim için önemli olacak. Ilk yarisindan sonuna kadar belli bölümlerde oyunun kontrolünü aldik, iyi oynadik, iyi pas yaptik, topa hakim olduk. Bazi bölümlerde de Kocaelispor sagdan ve soldan ortalarla yüklendi. Ama 3-0 kazanmak bizi mutlu etti. Öndelikle oyuncularimi tebrik ediyorum. Ümraniye camiasina hayirli ugurlu olsun. Güzel bir galibiyetti” sözlerini kaydetti.

Kaynak: İHA