Hakan Yakin Açiklamasi 'Hedefimiz Maksimum Puan Almak'

Istanbulspor Teknik Direktörü Hakan Yakin, Fatih Karagümrük maçinin ardindan yaptigi açiklamada, ikinci devre oyundan koptuklarini ifade ederek, hedeflerinin bundan sonra oynayacaklari karsilasmalarda maksimum puanlar almak oldugunu söyledi.

Trendyol Süper Lig’in 14. haftasinda Istanbulspor Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda karsilastigi Fatih Karagümrük’e 3-0 maglup oldu. Maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda konusan Istanbulspor Teknik Direktörü Hakan Yakin, "Çok iyi basladik. 1-0 da öne geçtik. Orada hakemin kararin anlayamadik. Ondan sonra da zaten rakip 1-0 öne geçti. Biraz zordu. Ikinci devre biraz oyundan koptuk. 2-0’dan sonra oyuncularimizin morali biraz bozuldu. Sonuçta oldugumuz yere baktigimizda oyuncularimizi anliyorum. Geçen hafta kazandik. Bu hafta yenildik. Rakip takim akilli oynadi. Devre arasina 4 maçimiz kaldi. Hedefimiz maksimum puanlari almak. Ondan sonra yolumuza bakacagiz" seklinde konustu.

Hakem yönetiminin sorulmasi üzerine Yakin, "Rakip takimda bir oyuncu hentbol gibi eliyle topu aldi. Orada sari kart beklemistik. Birinci golden önce göremedik orada faul oldugunu. Bir daha bakip analiz edecegiz" diye konustu.

Kaynak: İHA