Atilay Canel Açiklamasi 'Maç Maç Gidip Üst Siralara Tirmanmak Istiyoruz'

Fatih Karagümrük Teknik Sorumlusu Atilay Canel, Istanbulspor maçinin ardindan yaptigi açiklamada, "Maç maç gidip üst siralara tirmanmak istiyoruz" dedi.

Trendyol Süper Lig’in 14. haftasinda Fatih Karagümrük, Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda mücadele ettigi Istanbulspor’u 3-0 maglup etti. Maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda konusan Fatih Karagümrük Teknik Sorumlusu Atilay Canel, "1 haftadaki çalismamizin semeresini aldik. Biz buraya galibiyet için geldik. Hedefimiz var. Maç maç gidip üst siralar tirmanmak istiyoruz. Bugün de bunu basardigimiz için oyuncu kardeslerimizi kutluyorum. Ilk yarida buldugumuz golle 1-0 öne geçtik. Ikinci yarida da erken buldugumuz gollerle 3-0 kazanmasini bildik. Daha fazla gol de atabilirdik. Burada VAR’in VAR oldugunu ilk defa gördük. Bundan sonra ayni sekilde hazirlanip, her zaman oldugu gibi üst siralara tirmanmak istiyoruz" seklinde konustu.

Geçen oynadiklari maç için Fenerbahçe’nin ’Tekrar oynayabiliriz’ açiklamasinin hatirlatilmasi üzerine Canel, "Böyle bir sey olabilir mi? Fenerbahçe maçini unuttuk. Önümüzdeki maçlara bakiyoruz. Geçmiste kaldi" diye konustu.

Kaynak: İHA