Kjetil Knutsen Açiklamasi 'Buradan 3 Puan Ile Döndügümüz Için Mutluyuz'

Bodo/Glimt Teknik Direktörü Kjetil Knutsen, Besiktas maçinin ardindan kaliteli ve tecrübeli bir takima karsi iyi oynadiklarini söyleyerek, "Buradan 3 puan ile döndügümüz için mutluyuz" dedi.

UEFA Avrupa Konferans Ligi D Grubu 4. maçinda Bodo Glimt, deplasmanda karsilastigi Besiktas’i 2-1 maglup etti. Maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda konusan Bodo/Glimt Teknik Direktörü Kjetil Knutsen, “Besiktas, ilk yari baskili oynadi. Biz öne geçtik. Ikinci yari farki ikiye çikarinca rakibimizin baskisi daha da artti. Besiktas, iyi bir ekip ve tecrübeli bir kulüp. Sonuç olarak galip geldik. Farkli uluslardan takimlarin karsi karsiya geldigi bu tür turnuvalar önemli. Buradan 3 puan ile döndügümüz için mutluyuz” seklinde konustu.



“Elimizden geleni yapiyoruz”

Avrupa’da devam etmek istediklerini dile getiren Knutsen, “Biz takim olarak elimizden geleni yapiyoruz. Besiktas iyi ve kaliteli bir takim. Bizim kendimize has taktiklerimiz vardi ve o sekilde sahaya çiktik. Iki takim arasinda kalite, tecrübe ve oyuncu degerleri açisindan büyük fark oldugunu biliyoruz. Ama biz de elimizden geleni yaptik ve galip geldik” diye konustu.

Karsilasma öncesi Bodo/Glimt takiminin stadyuma geç gelmesinin sebebini bilmedigini söyleyen Knutsen, “Neden geç kaldigimizi bilmiyorum. Bu konuda yorum yapmak istemiyorum. Oyuncularim sahaya geç geldiler. Yaklasik 1 saat daha önce sahaya gelebilmemiz gerekiyordu. Tüm bunlarin disinda burada iyi agirlandik. Besiktas, Norveç’e gelirse biz de ayni misafirperverligi gösterecegiz” ifadelerini kullandi.

Istanbul’a gelen taraftarlarina tesekkür eden Kjetil Knutsen, “Yaklasik 330 kadar taraftarimiz buradaydi. Ellerinden geldigince sesleri çikti ve takimi desteklediler. Onlara tesekkür ediyoruz” diyerek sözlerini tamamladi.

Kaynak: İHA